EUROLYGA 2023

Šalies vadovų paramos Slovėnijoje krepšininkai negirdės

Lietuvos vadovai neplanuoja vykti į Slovėniją ir ten sirgti už Lietuvos krepšinio rinktinę Europos čempionate. Valdžios dėmesio mūsų krepšininkai gali tikėtis nebent tik kovoje dėl medalių.

Prezidentė D.Grybauskaitė pastaruoju metu mėgsta lankytis svarbiuose šalies sportininkų pasirodymuose.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Prezidentė D.Grybauskaitė pastaruoju metu mėgsta lankytis svarbiuose šalies sportininkų pasirodymuose.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

2013-09-02 16:07, atnaujinta 2018-03-01 14:48

Prezidentūros atstovai portalui lrytas.lt teigė, kad šiuo metu šalies vadovės Dalios Grybauskaitės kelionė į Slovėniją nėra planuojama. Tačiau prezidentė mėgsta spontaniškas išvykas į sporto renginius, todėl gali būti, kad ji nuspręs skristi į Slovėniją čempionatui artėjant link pabaigos.

Išvykti iš šalies šią savaitę prezidentė negalės, nes savaitės pabaigoje Vilniuje vyks keli svarbūs pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai renginiai.

Finalines varžybas Slovėnijoje gali išvysti ir premjeras Algirdas Butkevičius. Po gerų dviejų savaičių yra planuojamas Vyriausybės vadovo vizitas į Vatikaną. Pasak premjero atstovės spaudai, Evelinos Butkutės-Lazdauskienės, šiuo metu derinama galima premjero vizito į Slovėniją programa. Vizitas galėtų vykti apie rugsėjo 20-ąją. Į šią šalį A.Butkevičius užsuktų grįždamas iš Vatikano.

„Ar premjeras eitų į varžybas, sunku pasakyti. Darbotvarkės dar nėra. Kol kas derinamas susitikimas su Slovėnijos premjeru“, - sakė ministro pirmininko atstovė.

Seimo pirmininko sekretoriatas portalą lrytas.lt informavo, kad Seimo vadovas Vydas Gedvilas šiuo metu neplanuoja vykti į Europos čempionatą. Buvęs Lietuvos moterų krepšinio rinktinės treneris V.Gedvilas sekmadienį dalyvavo krepšininkų išlydėjimo į čempionatą renginiuose.

Pirmadienį į čempionatą savo automobiliu išvažiavo Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos lyderiai Eligijus Masiulis ir Gintaras Steponavičius. Jie Slovėnijoje stebės tik kelias grupės, kurioje žaidžia lietuviai, rungtynes, nes vėliau prasidės Seimo posėdžiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.