EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ legionierius J.Dentmonas: „Esu įžaidėjas, galintis pelnyti taškų“

„Nemanau, kad turėsime problemų, žinant, kad aplink mane bus ginklų“, - pirmą kartą į Lietuvą atvykęs kalbėjo amerikietis Justinas Dentmonas. 183 cm ūgio krepšininkas šypsodamasis Vilniaus oro uoste pasirodė pirmadienį, prieš pat vidurnaktį.

Į Vilniaus oro uostą atvykęs J.Dentmonas sulaukė žurnalistų dėmesio.<br>T.Bauro nuotr.
Į Vilniaus oro uostą atvykęs J.Dentmonas sulaukė žurnalistų dėmesio.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Sep 3, 2013, 1:31 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:39 PM

Jis jau vilkėjo žalios spalvos marškinėlius. Būtent ši spalva ir turėtų visą sezoną lydėti NBA plėtojimosi lygoje žaidusį krepšininką – J.Dentmonas yra oficialus Kauno „Žalgirio“ žaidėjas.

28 metų įžaidėjas didžiąją praėjusio sezono dalį praleido „Texas Legends“ komandoje. Ten jis pelnydavo po 26,8 taško ir atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo. Tad nekyla abejonių, kad amerikietis „Žalgirio“ varžovus labiausiai gąsdins metimais.

„Esu įžaidėjas, galintis pelnyti taškų, - save apibūdino J.Dentmonas.- Jeigu to nedarau, galiu atlikti perdavimus, stebėti aikštę. Nemanau, kad turėsime problemų, žinant, kad aplink mane bus daug ginklų.“

Krepšininkas jau spėjo pasikalbėti ir su „Žalgirio“ stratego Ilias Zourosu.

„Jis manęs klausė, koks mano žaidimo stilius, ką galėčiau atnešti naudingo komandai. Jis paprašė manęs, kad dirbčiau taip, kaip reikia komandai. Atsakiau: „Žinoma“, - nuo klausimo apie užduotis aikštėje išsisuko krepšininkas.

J.Dentmanas jau yra sulaukęs ir lietuviško pasveikinimo. Naujajam „Žalgirio“ žaidėjui linkėjimus siuntė prie Kauno klubo prisijungęs Martynas Pocius.

„Jis pirmasis mane pasveikino atvykus į komandą“, - teigė J.Dentmanas, prieš tai „Žalgirio“ atstovo paklausęs tikslios lietuvio pavardės.

Nors į Lietuvą atvyko vienas, J.Dentmanas jau planuoja priimti svečius.

„Ketinu čia sulaukti mamos, savo sužadėtinės. Pakviečiau keletą geriausių draugų, kad šie pamatytų, kaip žaidžiu“, - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.