EUROLYGA 2023

Lietuva – tarp favoričių

Europos čempionato išvakarėse Lietuvos rinktinė sulaukė būsimų varžovų pagarbos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 5:37 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:18 PM

Prancūzijos rinktinės treneris Vincent'as Collet pripažino, jog akivaizdžiai sustiprėję lietuviai kartu su Ispanijos, Graikijos krepšininkais bus vieni „Eurobasket 2013“ favoritų.

„Jau prieš dvejus metus (Lietuvoje vykęs „Eurobasket 2011“ - Red.) čempionatas buvo labai atviras, nors Ispanija tuomet buvo ryški favoritė. Dabar stipriausios vėl turėtų būti daugmaž tos pačios komandos, galbūt tik svarstyklėms kiek daugiau pakrypus Graikijos naudai, - duodamas interviu „L'Equipe“ svetainei sakė V.Collet. - Graikai geriausiai simbolizuoja Eurolygą. Jie žaidžia geriausiuose klubuose ir tą patį kaip rinktinėje krepšinį.

Negalima laidoti ir ispanų, nors jie dabar neturi tokios persvaros, nes vienu ypu negali taip lengvai pakeisti Pau Gasolį.

Lietuva bus daug stipresnė palyginus su pastaraisiais metais. Ji surinko visus savo žaidėjus, o J.Valančiūnas labai patobulėjo. Nors jie neturės Jasikevičiaus, tai tikrai nebus didelė netektis.

Aš taip pat privengiu turkų, nes jie tinkamą akimirką gali išlįsti iš šešėlio. Galiausiai čempionate bus ir tokių staigmenų kaip Makedonija 2011-aisiais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.