EUROLYGA 2023

Alaus bare Lietuvos rinktinė gavo slovėniško medaus

Specialiai lrytas.lt, Jesenicės

Lietuvos rinktinės žaidėjų susitikimas su sirgaliais.<br>K.Rimkaus nuotr.
Lietuvos rinktinės žaidėjų susitikimas su sirgaliais.<br>K.Rimkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis

2013-09-07 18:01, atnaujinta 2018-03-01 12:30

Šeštadienio popietę baigusi treniruotę visa Lietuvos krepšinio rinktinė dvidešimčiai minučių užsuko į laikinąjį „Švyturio” barą, Europos čempionato dienomis veikiantį Jesenicėse, netoli arenos. Ten komandos laukė būrelis lietuvių sirgalių.

Sutikti plojimais ir skanduotėmis krepšininkai bei treneriai dalijo autografus, pozavo prieš sirgalių objektyvus, klausėsi palinkėjimų.

„Visada galvojau, kad esu aukšta moteris, o tarp šių aukštų vyrų čia manęs net nematyti”, - kalbėjo Izolda Bričkovskienė. Ambasadorė Slovėnijoje iš Liublijanos atvežė komandai medaus.

„Slovėnai labai didžiuojasi savo saldžiu medumi. Dovanojame jo jums - kad užsimirštų aštrios priešų alkūnės ir pasitepti žaizdoms”, - sakė diplomatė.

Žaliais marškinėliais su užrašu „Lietuva” vilkėjusiai mūsų šalies ambasadorei Lietuvos rinktinės kapitonas Robertas Javtokas įteikė tikrus nacionalinės komandos marškinėlius.

Trumpai pabendravę su gerbėjais rinktinės nariai lietuviško alaus neragavo - sėdo į autobusą ir išvažiavo į savo viešbutį Kranjska Goroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.