EUROLYGA 2023

Italijos žiniasklaidoje – sudužusios svajonės, objektyvus pralaimėjimas ir paguoda

„Blogai. Šešias ketvirtojo kėlinio minutes trukusi tamsa atėmė svajonę“, - rašo portalas lastampa.it. Ketvirtadienį Lietuvos rinktinė Europos čempionato ketvirtfinalyje 81:77 palaužė Italijos krepšininkus. Jono Kazlausko kariauna žengė į pusfinalį, tačiau italų kelionė dar nesibaigė. Po dramatiškų rungtynių, kuriose lietuvių pergalę lėmė puikiai sužaista atkarpa paskutiniame ketvirtyje, Italijos žiniasklaida kalbėjo apie sudaužytas svajones, tačiau pernelyg neapgailestavo – iškart pabrėžė, kad reikia kovoti dėl pasaulio čempionato kelialapių.

Italijos žiniasklaida dėl pralaimėjimo savo rinktinės neplakė - rašė pozityviai, gyrė krepšininkus už gražų žaidimą.<br>AP archyvo nuotr.
Italijos žiniasklaida dėl pralaimėjimo savo rinktinės neplakė - rašė pozityviai, gyrė krepšininkus už gražų žaidimą.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2013, 10:14 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:17 AM

„Objektyvus pasaulis. Išsklaidyta Europos čempionato svajonė: mėlynieji pralaimėjo lietuviams“, - tokia antrašte krepšinio sirgalius pasitinka leggo.it.

Šiame portale rašoma: „Tai ir vėl buvo ta graži Italijos rinktinė. Ji stojo prieš komandą, su kuria neseniai kovojo. Mėlynieji niekada nebuvo iškritę iš žaidimo. Tačiau kai atrodė, kad Italijos laukia dar vienas stebuklas, puolime dingo šviesa. Tai praktiškai ir nulėmė mačo baigtį.“

„Azzurri“ pralaimėjo ketvirtfinalyje, dėl prastos serijos paskutiniame ketvirtyje. Kova dėl pusfinalio vyko visą mačą, išskyrus lemiamo kėlinio pabaigą“, - rašė repubblica.it.

Italijos žurnalistai savo rinktinės už pralaimėjimą netalžė, o atvirkščiai – gyrė. Be to, italų žiniasklaida toli nesidairė ir sirgaliams priminė, ko čia atvyko jų komanda. Dar prieš rungtynes buvo kalbama, kad jų tikslas – pasaulio čempionatas.

„Italija iškrito itin gražiose rungtynėse. Dabar prasideda kelialapio į pasaulio pirmenybes medžioklė“, - rašė lastamp.it.

„S.Pianigiani komanda kovojo su atsidavimu ir suklupo tik paskutiniame kėlinyje, - rašė „Gazzetta dello Sport“. - Mūsų tikslas dar pasiekiamas. Komanda turi laimėti penktadienį, o jeigu ir tada nepavyks, paskutinis šansas bus kovoje dėl septintosios vietos.“

„Lietuviai mus sužeidė. Mėlynieji ant podiumo nelips, - rašė corrieredellosport.it. - Svajonė buvo išsklaidyta ketvirtajame kėlinyje.“

Italijos ir Ukrainos rinktinių dvikova dėl 5-8 vietų vyks 15 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.