EUROLYGA 2023

L.Jamesas apie galimybę tapti laisvuoju agentu nekalbės

LeBronas Jamesas nenori būti blaškomas naujajame NBA sezone, kad galėtų padėti „Miami Heat“ krepšininkams siekti trečiosios iš eilės karūnos. Dėl šios priežasties „Heat“ lyderis pareiškė, kad daugiau nebekalbės apie galimybę kitą vasarą tapti laisvuoju agentu, rašo espn.go.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2013, 2:22 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:00 PM

L.Jamesas per „Heat“ komandos žiniasklaidos dieną pabrėžė, kad nenori suteikti peno spekuliacijoms.

„Jūs turite užduoti klausimus, - sakė 28 metų 203 cm ūgio krepšininkas. - Tačiau aš neketinu į juos atsakyti. Kai pasieksime tą tašką (birželį. - Red.), tada ir kalbėsiu. Nemanau, kad dabar tai daryti būtų derama. Vienintelis dabartinis mano rūpestis – kaip su komanda ir vėl laimėti. Tai mano tikslas ir vienintelė mintis galvoje.“

L.Jamesas „Heat“ klube įženginėja į ketvirtąjį sezoną. Kontraktas su komanda yra šešeriems metams, todėl susidariusi situacija jau sezono pabaigoje suteikia galimybę L.Jamesui paragauti laisvojo agento duonos. „Heat“ tikisi, kad L.Jamesas nenorės eksperimentuoti ir pasirašys su klubu ilgalaikę sutartį. Tačiau sprendimą priims krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?