EUROLYGA 2023

D.Bauermannas: „M.Gecevičius yra fenomenalus metikas“

Dirkas Bauermannas per savo trenerio karjerą ne vienerius metus dirbo su Dirku Nowitzkiu ir iš arti matė ne vienerias įspūdingas Vokietijos krepšinio superžvaigždės rungtynes. Bet tai, ką ketvirtadienio vakarą išdarinėjo Martynas Gecevičius, nustebino ir daug mačiusį Vilniaus „Lietuvos ryto“ trenerį.

Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

Oct 3, 2013, 9:20 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:39 PM

22 taškai per vieną kėlinį, 8 taiklūs tritaškiai iš 10, iš viso pelnyti 34 taškai - trečdalis taškų visos Vilniaus komandos, kuri Eurolygos atrankos turnyro pusfinalyje „Siemens“ arenoje 99:87 nugalėjo Oldenburgo „EWE Baskets“.

„M.Gecevičius per du kėlinius pelnė 24 taškus - tai neįtikėtina. Vaikinai jo ieškodavo ir laiku surasdavo, ypač tada, kai varžovai gynėsi aikšte. M.Gecevičius yra fenomenalus metikas.

Kai kamuolys yra jo rankose ir jis yra bent kiek atsidengęs, dažniausiai jis meta ir pataiko. Bet jis nėra savanaudis, gerai žaidžia „du prieš du“ ir labai stengiasi gynyboje. Tikiuosi, kad jis puikiai sužais ir penktadienį“, - kalbėjo D.Bauermannas.

Jo treniruojamai ekipai liko vienas žingsnis - penktadienį iškvoti dar vieną pergalę ir pasičiupti vienintelį bilietą į Eurolygą.

„Šį kartą puolėme gerai, taip pat geriau nei vakar gynėmės, tačiau gynyba buvau ne visada patenkintas. Penktadienį bus sunkiausios šio turnyro rungtynės, bet tikiu, kad komanda bus pasiruošus ir tikiuosi, kad sulauksime dar daugiau sirgalių. Manau, turime šansų“, - sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris.

„EWE Baskets“ ekipos strategas Sebastianas Machowskis apgailestavo, kad jo vyrams aikštėje padėti negalėjo traumą patyręs R.Pauldingas ir pabrėžė, kad M.Gecevičiaus taiklūs šūviai Vokietijos ekipai buvo pražūtingi.

„Mūsų komanda atidavė viską, ką galėjo, bet mūsų veiksmai ne visada buvo teisingi. Leidome M.Gecevičiui pataikyti gerų metimų ir mums tai brangiai kainavo“, - kalbėjo Vokietijos vicečempionų treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.