EUROLYGA 2023

M.Gecevičius: „Paskutinį kartą taip tritaškius mėčiau mokykloje“

„Neatsimenu. Galbūt mokykloje“, - paklaustas, kada paskutinį kartą pataikė aštuonis iš dešimties tritaškių, atsakė Martynas Gecevičius. Jis ketvirtadienį savo tolimais šūviais žudė Oldenburgo „EWE Basket“ komandą. M.Gecevičius pelnė 34 taškus, o Vilniaus „Lietuvos rytas“ šventė pergalę 99:87.

M.Gecevičius pataikė aštuonis iš dešimties tritaškių.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
M.Gecevičius pataikė aštuonis iš dešimties tritaškių.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

2013-10-03 21:03, atnaujinta 2018-02-21 12:39

Dirko Bauermanno auklėtiniai šįkart laimėjimu džiaugėsi anksčiau nei nuaidėjo finalinė sirena ir pateko į atrankos į Eurolygą finalą.

 - Puikų jūsų žaidimą lėmė sėkmė, ar jau turėtume panašių dalykų laukti visą sezoną?

- Pavalgėme su Stepu (S.Babrauskas) ir Renaldu Seibučiu prieš mačą. Kartu valgėme ir prieš mačą su VEF. Tada sekėsi Renaldui, dabar man. Ką valgėme? Paslaptis, nes paskui dar nesiseks.

- Kas buvo šios dienos raktas į pergalę?

- Negaliu pasakyti, kad puolime žaidėme gerai. Bet gynyboje nežaidėme taip, kaip turėjome. Tačiau tai – sezono pradžia, todėl svarbiausia, kad laimėjome. Mačas buvo nervingas. Atrodė, kad pabėgsime, tačiau varžovai sumažindavo skirtumą. Tai atitolstame devyniais taškais, o netrukus jau lieka penki. Reikėtų vieno kito varžovo tritaškio ir mačas būtų lygus. Likus žaisti porą minučių susikrovėme dešimties taškų pranašumą ir taip nulėmė mačą.

- Kaip dabar reikėtų rengtis finalui?

- Pažiūrėsime į varžovą. Tačiau reikia pavalgyti ir pailsėti, pasidaryti procedūras, išsimiegoti. Nėra kam taupytis – vienas mačas ir viskas.

- Finalas – „Siemens“ arenoje. Ar tai didelis „Lietuvos ryto“ pranašumas?

- Priklauso nuo to, kiek sirgalių susirinks. Jeigu jų ateitų dar daugiau, pranašumas būtų didesnis. Žinoma, šiandieną žaisti buvo smagu. Žaidžiame dėl sirgalių ir matome, kaip jie džiaugiasi. Kuo gerbėjų bus daugiau, tuo bus geriau visiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.