EUROLYGA 2023

A.Širokovas apie rusų krepšinį sukritikavusį F.Voropajevą: „Jis niekšas ir bevalis žioplys“

Jungtinės lygos generalinis direktorius Andrejus Širokovas į kritiką Rusijos krepšiniui atsakė riebiais žodžiais. „Jis – paskutinis niekšas ir bevalis žioplys. Linkiu, kad jo gyvenime būtų kuo daugiau mėšlo“, - sport-express.ru pareiškė A.Širokovas, audringai reagavęs į Fedoro Voropajevo žodžius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2013, 5:40 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:02 AM

F.Voropajevas neseniai pareiškė, kad traukiasi iš Rusijos krepšinio federacijos generalinio direktoriaus posto. Išeidamas jis pareiškė, kad į fiasko Europos čempionate patyrusios rusų rinktinės reikalus kišosi federacijos prezidentė Julija Anikejeva.

„Ji norėjo, kad aš duočiau telefoną treneriui Vasilijui Karasiovui, kad šis išklausytų jos vertingus patarimus. Tas pats pasikartojo per mačą su švedais, - kalbėjo F.Voropajevas. - Esu įsitikinęs, kad ji silpna ir neefektyvi kaip vadovė. Remdamasis pastarųjų trijų mėnesių įvykiais įtariu, kad rinkimai į prezidento postą galėjo būti suklastoti.“

Šiuos komentarus perskaitęs A.Širokovas buvo nejuokais supykęs. „Aš visuomet gerbiau visus viešus profesionalų pareiškimus ir komentarus, net jeigu iš esmės jiems ir nepritariau. Per visus savo darbo krepšinio srityje metus buvau labai korektiškas savo kolegoms. Tačiau nėra taisyklės be išimties. Perskaitęs F.Voropajevo interviu noriu pasakyti, kad šis veikėjas – paskutinis niekšas ir bevalis žioplys. Lai, jei tik nori, paduoda mane į teismą už šiuos žodžius. Aš galiu pridurti tik tai, jog linkiu, kad jo gyvenime mėšlo būtų kuo daugiau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.