EUROLYGA 2023

Į Milaną žalgiriečiai vyksta pasitikintys savimi ir patobulėję

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį Italijoje sieks pirmosios pergalės šio sezono Eurolygoje. Lietuvos čempionai antrosiose B grupės rungtynėse žais su Milano „Emporio Armani“ komanda. Italai, kaip ir lietuviai, pirmąjį mačą pralaimėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 12:30 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:19 PM

Jie išvykoje nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai. Tuo tarpu „Žalgiris“ Kaune pralaimėjo Madrido „Real“ klubui.

„Esame pasirengę antrosioms rungtynėms. Išvykoje žaisime su labai stipria komanda. Daugelis galvoja, kad „Emporio Armani“ šiemet nėra tokia stipri, nes pralaimėjo Stambule, bet nepamirškime, kad žaidė be vieno pagrindinių žaidėjų – Davido Mosso.

Mums sekasi vis geriau, kiekvieną dieną tobulėjame, stengiamės gerinti atmosferą komandoje, tapti komanda. Turėjome tik kelias treniruotes kartu. Neabejoju, kad esame konkurencingi ir kausimės iki galo“, - prieš išvykstant į Milaną sakė „Žalgirio“ treneris Ilias Zouros.

Paklaustas, ką žalgiriečiams labiausiai pavyko patobulinti po pirmųjų rungtynių, krepšinio specialistas iš Graikijos negalėjo įvardyti vieno aspekto.

„Komanda dirba kiekvieną dieną ir tobulėja kiekvieną dieną. Negaliu pasakyti, kad kažkurią vietą labiausiai pagerinome, tobuliname daug skirtingų dalykų. Žaidėjai pradeda suprasti savo vaidmenį komandoje, tai yra labai svarbu. Mums reikia, kad visi būtų pasiruošę.

Turime daug jaunų krepšininkų, turime ir patyrusių. Iš jų reikia padaryti gerą kombinaciją“, - aiškino I.Zouros.

Į Milaną su komanda nevyks Kasparas Vecvagaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.