EUROLYGA 2023

K.Maksvytis: „Nepaisant visų negandų, parodėme charakterį“

Klaipėdos „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis po Atėnuose iškovotos pergalės Europos taurės turnyre prieš H grupės lyderius Atėnų „Panionios“ ekipą (91:86), neslėpė džiaugsmo, rašo Klaipėdos klubo svetainė internete.

K.Maksvyčiui pavyko pasiekti pirmąją pergalę Europos taurės turnyre.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
K.Maksvyčiui pavyko pasiekti pirmąją pergalę Europos taurės turnyre.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-31 10:27, atnaujinta 2018-02-20 17:13

„Pagaliau iškovojome pirmąją pergalę Europos taurės turnyre. Mums kelis kartus nepalankiai susiklostė rungtynių pabaigos, tačiau nepalūžome, kantriai dirbome, treniravomės ir šiandien parodėme, kad viskas gali pakrypti ir kita linkme.

Šįkart po rungtynių jau visai kitokios nuotaikos. Labai norėčiau, kad ši pergalė vyrams įkvėptų dar daugiau pasitikėjimo", - iškart po rungtynių kalbėjo "Neptūno" treneris Kazys Maksvytis.

Anot jo, po įspūdingos rungtynių pradžios jo žaidėjus kiek išmušė iš vėžių tai, kad antroji nesportinė pražanga buvo skirta Arvydui Eitutavičiui.

„Tai varžovams leido mus pasivyti, o po prasto trečiojo kėlinio atsilikome 7 taškais, tačiau nepalūžome, kovėmės iki galo ir tai davė vaisių. Nepaisant visų negandų, parodėme charakterį. Per šias rungtynes smulkias traumas patyrė Mindaugas Girdžiūnas (timptelėjo čiurną) ir Edgaras Ulanovas (susitrenkė kelį), tačiau tikimasi, kad nieko rimto", - teigė „Neptūno" treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kaip JAV įvertino V. Putino provokaciją perbraižyti sienas?