EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ nesvarsto galimybės parduoti M.Pocių

„Jis treniruojasi su komanda ir rengiasi artėjančiai Eurolygos dvikovai“, - lrytas.lt sakė Kauno „Žalgirio“ klubo atstovas spaudai Almantas Kiveris. Turkijos žiniasklaidoje pirmadienį pasirodė pranešimai, kad Martynu Pociumi susidomėjo Stambulo „Besiktas“ komanda, tačiau A.Kiveris tikino, kad „Žalgiris“ jokio pasiūlymo dėl žaidėjo nesulaukė.

Turkijos žiniasklaida teigia, kad Stambulo „Besiktas“ domisi M.Pociumi, tačiau „Žalgirio“ klubas jokių pasiūlymų nesulaukė.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Turkijos žiniasklaida teigia, kad Stambulo „Besiktas“ domisi M.Pociumi, tačiau „Žalgirio“ klubas jokių pasiūlymų nesulaukė.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2013, 10:28 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:36 PM

„Nėra jokių kontaktų su klubu, - sakė A.Kiveris. - Todėl nesvarstome jokios galimybės parduoti M.Pocių.“

27 metų M.Pocius prie „Žalgirio“ prisijungė vasarą. Praėjusį sezoną jis atstovavo Madrido „Real“ komandai. Kauno „Žalgirio“ ekipa Eurolygos rungtynes žais ketvirtadienį. Mačas vyks Turkijoje, kur Lietuvos čempionai kovos su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.