EUROLYGA 2023

Pernai nežaidęs D.Rose'as ir vėl praleis visą sezoną

Čikagoje – gedulas. „Bulls“ komanda pirmadienį pranešė, kad praėjusį sezoną nepasirodęs ir po traumos atsigavęs Derrickas Rose'as vėl liks nuošalėje. Jis praleis ir 2013-2014 metų sezoną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 8:35 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:58 AM

Pirmadienį D.Rose'ui buvo atlikta dešiniojo kelio menisko operacija. Krepšininkui jis buvo plyšęs, todėl reikėjo rimtos medikų pagalbos.

Medikai akcentavo, kad D.Rose'ui meniskas sutvarkytas – jiems neteko jo pašalinti. Bloga žinia ta – kad reabilitacijos ir atsigavimo laikotarpis bus per ilgas.

„Tu nori išsaugoti tai, kas ten yra. Tu tai darai, jeigu nori užsitikrinti ilgą karjerą“, - sakė usatoday.com chirurgė Alexis Colvin.

Reabilitacijos laikotarpis pataisytam meniskui – 3-6 mėnesiai. Ir manoma, kad krepšininkui nepavyks pagerinti situacijos labiau nei numatyta.

25-erių D.Rose'as nežaidė praėjusį sezoną, nes prieš tai jam plyšo kryžminiai kelio raiščiai. Tiesa, ne dešinės, o kairės kojos.

D.Rose'o trauma – didžiulis praradimas „Bulls“ komandoje. Šis žaidėjas – vienas populiariausių NBA. Ir ne tik tarp sirgalių, bet ir kitų žaidėjų.

„Jaučiamės labai blogai. Kalbėjau su juo. Jo nuotaika – pakankamai gera, žinant aplinkybes. Dabar jis galvoja apie reabilitaciją. Tai tipiškas Derrickas. Jis labai rūpinasi komanda ir savo ekipos draugais“, - kalbėjo „Bulls“ treneris Tomas Thibodeau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.