EUROLYGA 2023

„Lietuvos rytas“ kelias savaites versis be O.Cooko

Lyg ir be to trūktų bėdų, Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda 2 - 3 savaites turės versti be traumą patyrusio pagrindinio įžaidėjo Omaro Cooko.

Vilniaus komanda be O.Cooko išskris į VTB Jungtines lygos mačą Lenkijoje, kur sekmadienį žais su Zgoželeco „Turow“.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Vilniaus komanda be O.Cooko išskris į VTB Jungtines lygos mačą Lenkijoje, kur sekmadienį žais su Zgoželeco „Turow“.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Kęstutis Rimkus

Nov 29, 2013, 6:28 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:57 AM

Magnetinio rezonanso tyrimai vakar parodė, kad O.Cookui Eurolygos rungtynėse su Krasnodaro „Lokomotiv“ buvo pažeisti kairiojo šlaunies raumuo.

„Tai nedidelė kraujo išlaja šlaunies raumenyje, sakė amerikietį į tyrimus vakar vakare lydėjęs „Lietuvos ryto“ komandos gydytojas Tomas Vorobjovas. Per 2 - 3 savaites krepšininkas turėtų atsigauti, o gal ir greičiau. Žiūrėsime kaip veiks vaistai“.

Vilniaus komanda be O.Cooko išskris į Jungtines lygos mačą Lenkijoje, kur sekmadienį žais su Zgoželeco „Turow“.

31 metų 183 ūgio amerikietis taip pat tikriausiai praleis Eurolygos rungtynes gruodžio 6 dieną Vitorijoje su „Laboral Kutxa“ ir gruodžio 12 dieną Tel Avive su „Maccabi“.

Nėra garantijų ar O.Cookas suspės pasveikti iki paskutinio Eurolygos mačo gruodžio 20 dieną Vilniuje su Belgrado „Crvena zvezda“ ir LKL rungtynių gruodžio 22 dieną su Kauno „Žalgiriu“.

O.Cookas traumą patyrė per vilniečiams košmariškai – 53:84 pasibaigusias rungtynes ketvirtadienį su Krasnodaro „Lokomotiv“.

Mačo pabaigoje jis buvo priverstas palikti aikštę, o po rungtynių persirengimo kambaryje šaldė koją ledu. Iki šiol žaisdamas po daugiau nei 30 minučių Eurolygos rungtynėse „Lietuvos ryto“ įžaidėjas vidutiniškai rinko po 7 taškus ir atliko po 6,6 rezultatyvaus perdavimo (antras rodiklis Eurolygoje po graiko Dimitrio Diamantidžio).

Jungtinėje lygoje amerikietis pelno po 4,4 taško ir atlieka po 7,3 rezultatyvaus perdavimo. O.Cookui iškritus iš rikiuotės į pagrindinio įžaidėjo poziciją turėtų pasislinkti serbas Milenko Tepičius. Žaidimo minučių gali gauti ir 22 metų Paulius Dambrauskas, ketvirtadienio rungtynių pabaigoje debiutavęs Eurolygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.