EUROLYGA 2023

„Nevėžis“ tęsia pažadų virtinę ir rodo pirštais į kitus

Kėdainių „Nevėžio“ klubas išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad vadovai numalšino dėl finansinių problemų kilusį gaisrą. Tačiau situacija nesikeičia – krepšininkai toliau lepinami pažadais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 1:26 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:06 AM

„Nevėžio“ direktorius Karolis Kalvaitis pareiškė, kad pinigai žaidėjus pasieks, bet jokio konkretumo dar nėra.

„Vėluojantys atlyginimai turi pradėti tirpti artimiausiu metu, kaip stipriai viskas pasidengs, žinosiu kitos savaitės pradžioje“, – sakė K.Kalvaitis.

Jis atskleidė, kad rėmėjai iš Rusijos paprašė pakentėti, tačiau patikino, kad pinigai bus. Esą jei ne rusų parama, „Nevėžis“ neva būtų suspendavęs savo veiklą ir nestartavęs LKL čempionate, nes subūrus sudėtį iš 600 tūkst. litų biudžeto, anot K.Kalvaičio, „tokia komanda nelabai žiūrėtųsi naujoje arenoje, o žaisti dėl išlikimo lygoje irgi nėra pats smagiausias dalykas.“

Be to, K.Kalvaitis bent porą kartų pabrėžė, kad ir kitų LKL klubų finansinė padėtis nėra lengva.

Nors atlyginimai dar neišmokėti, kėdainiškių situacijoje yra teigiamų pasikeitimų. Pažadais patikėję Arvydas Šikšnius ir Tyrone‘as Brazeltonas vyks į LKL rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“. Be to, po traumų atsigavo Valdas Dabkus ir Šarūnas Kulevičius, todėl ekipa žais pajėgiausios sudėties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.