EUROLYGA 2023

„Nets“ klubą purto trenerio J.Kiddo ir jo asistento nesutarimai

Šį sezoną trenerio pareigose debiutavusio Jasono Kiddo kelias kol kas - labai duobėtas. Tik praėjusį sezoną krepšininko karjerą baigęs ir iš karto į trenerio kostiumą įsispraudęs 40-metis „Brooklyn Nets" vairininkas praėjusią savaitę pateko į skandalą ir turėjo sumokėti 50 tūkst. JAV dolerių baudą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2013, 2:39 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:53 PM

J.Kiddas į lygos vadovybę nemalonę pateko po to, kai rungtynių su „Los Angeles Lakers“ pabaigoje paprašė savo žaidėjo į jį atsitrenkti, specialiai išpylė gėrimą ant parketo ir taip gavo papildomo laiko minutės pertraukėlei, kurios jau negalėjo paprašyti. Kol arenos pagalbininkai valė parketą, J.Kiddas nubraižė derinį.

Dabar NBA žvaigždė vėl atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre, mat susipyko su savo asistentu Lawrence'u Franku. Pranešama, kad jis nepadės vyr. treneriui per treniruotes ir rungtynes.

Pats J.Kiddas teigia, kad jųdviejų požiūris žaidimą nesutampa, JAV žiniasklaida rašo, kad vyrai susikirto nesutardami dėl ekipos sudėties. Vėliau spauda pranešė, kad L.Frankas vėl dirbs su komanda ir padės jam.

„Tai sprendimas, kurį turėjau priimti. Padarėme tai ir judame į priekį. Viskas susiję su krepšiniu. Tik tiek", - po mači su "Denver Nuggets" (Denverio klubas laimėjo 111:87-red) sakė J.Kiddas.

Ambicingus tikslus kėlusi „Brooklyn Nets", kurio savininkas yra Rusijos milijardierius Michailas Prochorovas, kol kas yra vienas NBA lygos autsaiderių - per 18 mačų iškovotos tik 5 pergalės ir Rytų konferencijoje užimama vos 13 vieta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.