EUROLYGA 2023

Sūnaus gimimu besidžiaugiantis R.Seibutis „Top 16” etapo nepamiršta

„Ačiū, dėkui labai“, - sveikinimus pirmiausia priėmė Renaldas Seibutis prieš aptardamas penktadienio Eurolygos rungtynes. Vilniaus „Lietuvos ryto“ lyderis antradienį sulaukė nuostabios žinios – žmona Dovilė pagimdė berniuką.

R.Seibutis nelaidoja šansų, kad ir kokie jie bebūtų.<br>M.Kulbio nuotr.
R.Seibutis nelaidoja šansų, kad ir kokie jie bebūtų.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Dec 4, 2013, 6:05 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:47 PM

Tačiau nuo tėvystės džiaugsmų R.Seibučiui greitai tenka pereiti prie rūpesčių krepšinyje. „Lietuvos rytas“ Ispanijoje susitiks su Vitorijos „Laboral Kutxa“ komanda ir treneris Dirkas Bauermannas spaudžia ekipą parodyti gerą rezultatą.

„Trauktis nėra kur. Visi suvokiame, kokie maži šansai, bet jie yra ir reikia kovoti“, - vilčių patekti į „Top 16” etapą neprarado R.Seibutis.

Pirmajame susitikime su „Laboral Kutxa“ jis reagavo skaudžiai – Vilniaus klubas krito 64:85.

„Ispanijoje sunku žaisti prieš bet kokią komandą. Reikia nusiteikti šimtu ir daugiau procentų, kad laimėtume“, - teigė krepšininkas.

„Lietuvos ryto“ komandos žaidimas bus kitoks – to reikalauja ir D.Bauermannas, situaciją keičia ir aplinkybės. „Lietuvos rytas“ prarado pagrindinį įžadėją Omarą Cooką. Trečiadienį į Vilnių jau atskrido ir pastiprinimas – Zabianas Dowdellas.

„Kas pasikeitė pas varžovus? Keli žaidėjai išsigydė traumas. Jie stengiasi žaisti greitai. Jie stumia kamuolį į priekį ir ieško lengvų taškų. Pamatysime, kas pasikeitė“, - sakė R.Seibutis.

- Ar sekmadienio pergalė prieš Zgoželeco „Turow“ ekipą Jungtinėje lygoje – svarbus rodiklis?, - žurnalistai paklausė R.Seibučio.

- Taip. Įsivaizduokite – po tokio pralaimėjimo, koks buvo praėjusį ketvirtadienį norisi kuo greičiau viską užmiršti, kad galėtum psichologiškai atsitiesti. Tikrai nėra lengva. Tad kiekviena pergalė – ar tai Jungtinėje lygoje, ar LKL – padeda.

- Stebite situaciją LKL? Kauno „Žalgiris“ pralaimėjo jau du mačus. Nekyla nerimas, kad varžovai – sustiprėję?

- Kuo daugiau gero lygio komandų, tuo įdomesnis čempionatas. Tačiau žvalgytis į kitų ekipų rezultatus nėra taktiška. Yra kaip yra. Sezonas LKL dar tik prasidėjęs. Mes esame sužaidę tik tris mačus. „Žalgiris“, kuris nežaidžia Jungtinėje lygoje, šiek tiek pabėgo į priekį, bet išsilyginsime mačų skaičiumi.

Turnyro lentelė:

1. Krasnodaro „Lokomotiv“ 6/1

2. Tel Avivo „Maccabi“ 5/2

3. Vitorijos „Laboral Kutxa“ 4/3

4. Atėnų „Panathinaikos“ 3/4

5. Belgrado „Crvena Zvezda“ 2/5

6. Vilniaus „Lietuvos rytas“1/6

„Lietuvos ryto“ ir „Laboral Kutxa“ dvikova Ispanijoje penktadienį – 21 val. 45 min. Rungtynes sekite su lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.