EUROLYGA 2023

Dėl „Emporio Armani“ ir kitų klubų dėmesio Š.Jasikevičius nesuka galvos

Vietą Eurolygos „Top 16“ etape užsitikrinę klubai it maitvanagiai stebi tas komandas, kurios arba dar iš paskutiniųjų kovoja dėl galimybės žengti tolyn, arba jau nebeturi jokių šansų išlikti. Pasibaigus reguliariajam sezonui „Top 16“ nariai ims graibstyti nelaimingųjų ekipų krepšininkus. Todėl nenuostabu, kad tokių komandų akiratyje atsidūrė ir Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Dec 11, 2013, 7:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:08 PM

Italijos žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad 37 metų 193 cm ūgio lietuviu susidomėjo Milano „Emporio Armani“. Tiesa, italai dar patys neturi bilieto į „Top 16“, bet ieško, kuo stiprintis ir pakeisti vilčių nepateisinusį atakų organizatorių Marquezą Haynesą.

Anot pranešimo, pakeisti Gruzijos pilietybę turintį amerikietį Š.Jasikevičiumi – „Emporio Armani“ svajonė. Į patyrusį krepšininką gali dairytis ir dėl aukščiausių tikslų kovojančios Eurolygos ekipos, kurioms lemiamoms kovoms praverstų lietuvio patirtis ir aikštės matymas.

Portalui lrytas.lt pavyko susisiekti su „Žalgirio“ gynėjo agentu Maurizio Balducci. Šis nesileido į diskusijas apie tai, kaip pasisuktų Š.Jasikevičiaus karjera, jei žalgiriečiai nepatektų į „Top 16“.

„Dabar tai nėra dalykas, apie kurį reikėtų kalbėti. „Žalgiris“ ruošiasi įvykdyti labai svarbų tikslą. Nenoriu kvaršinti nei Šaro galvos, nei „Žalgirio“ vadovų. Visi susikoncentravę tik į „Top 16“ etapą“, – tvirtino M.Balducci.

Italas tikino, kad ir pats Š.Jasikevičius dabar negalvoja apie jokius kitus pašalinius dalykus.

„Šaras padarys viską, kad Žalgiris žengtų tolyn“, – užtikrino M.Balducci.

„Emporio Armani“ vadovams įspūdį galėjo palikti Š.Jasikevičiaus žaidimas tarpusavio rungtynėse Eurolygoje. Pirmajame rate Milane žalgirietis sužaidė beveik geriausią mačą šį sezoną ir per 20 minučių pelnė 10 taškų bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus. Antroje dvikovoje Kaune jis pasižymėjo 7 taškais ir 5 rezultatyviais perdavimais.

Šį sezoną Eurolygoje Š.Jasikevičius rungtyniaudamas po 17 minučių pelno vidutiniškai 7,3 taško, atkovoja 1,5 kamuolio ir atlieka 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.