EUROLYGA 2023

Labdaringose krepšinio rungtynėse R.Meilutytė pelnė 3 taškus

Olimpinė ir pasaulio plaukimo čempionė Rūta Meilutytė išbėgo į krepšinio aikštelę. Ji dalyvavo labdaringose rungtynėse tarp Vilniaus „Kibirkšties“ komandos ir mėgėjų ekipos „Kažkur matyti“, kurią sudaro ir neblogai žinomi pramogų pasaulio atstovai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-29 16:41, atnaujinta 2018-02-19 16:18

Šešiolikmetė neplanavo dalyvauti susitikime, todėl į aikštę išbėgo netikėtai.

Ant parketo R.Meilutytė nesijautė taip gerai, kaip baseine. Ji yra atskleidusi, kad be plaukimo kitų sporto šakų aktyviai pati nepropaguoja.

R.Meilutytė vilkėjo ketvirtuoju numeriu pažymėtus marškinėlius, kurie jai buvo aiškiai per dideli.

Rungtynės baigėsi taikiai – 91:91. R.Meilutytės sąskaitoje – 3 taškai.  

„Paskutinį kartą krepšinį žaidžiau prieš aštuonerius metus, tad grįžti į aikštelę buvo smagu. Esu atsakinga, tad žaidžiau labai atsargiai, saugojausi, kad negaučiau traumos. Gal dėl to pavyko įmesti tik 3 taškus, – po rungtynių kalbėjo R.Meilutytė. – Patiko rungtynių idėja, jų paskirtis ir tikslas. Pati turiu labdaros fondą, tad suprantu, ką tai reiškia.“  

„Kažkur Matyti“ komandoje buvęs profesionalus krepšininkas Žydrūnas Stankus surinko 36 taškus, P. Daunys įmetė 20,  M. Niparavičius – 7.

„Kibirkšties-VIČI“ ekipoje Lina Pikčiutė surinko 16 taškų, Vita Kuktienė ir fizinio rengimo treneris Martas Skrabulis po 15, Greta Šniokaitė ir Ieva Šimkutė po 12.  

Kažkur Matytų komandoje žaidė dainininkai Donatas Montvydas ir Petras Daunys, šokių projektų dalyvis Matas Niparavičius, laidų vedėjai Mindaugas Rainys ir Giedrius Masalskis ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.