EUROLYGA 2023

Reklama ar tiesiog linksmybės? J.Valančiūnas vėl juokino komentatorius

Jonas Valančiūnas pastaruoju metu rado savo vietą ne tik aikštelėje, bet ir televizijos kamerose. „Toronto Raptors“ aukštaūgis pratęsė pokštų seriją ir antrose rungtynėse iš eilės su „New York Knicks“ ekipa.

J.Valančiūnas šį kartą linksmino juokingais apšilimo judesiais.<br>youtube.com nuotr.
J.Valančiūnas šį kartą linksmino juokingais apšilimo judesiais.<br>youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 29, 2013, 9:56 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:20 PM

Kol TSN televizijos apžvalgininkai Mattas Devlinas ir Jackas Armstrongas aptarinėjo buvusias ir būsimas rungtynes su „Knicks“, J.Valančiūnas prieš pat kameras nusprendė pademonstruoti apšilimo judesiukus.

„Nujaučiu, kad mūsų vyrukas Jonas Valančiūnas ateina į kadrą“, - išvydęs juokingai artėjantį krepšininką, šypsojosi M.Devlinas.

Šalia jo buvęs J.Armstrongas, kuriam prieš keletą dienų lietuvis atsegė marškinių sagą, nesulaikė juoko.

Tiesa, apžvalgininkai puikiai prisitaikė prie J.Valančiūno pokšto ir netrukus ėmė aptarinėti fantastišką jo pasirodymą Niujorke, kur „centras“ pasiekė asmeninį atkovotų kamuolių rekordą (18).

Kiek anksčiau J.Valančiūnas kitam TSN komentatoriui Shermanui Hamiltonui šveitė plikę, o dar kitą kartą iš smalsumo įlindo į kadrą.

Įdomu, kad J.Valančiūno pokštai prieš televizijos kamerą suaktyvėjo būtent rinkimų į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes metu.

21 metų vidurio puolėjui kol kas sunkiai sekasi rinkti balsus. Naujausi rezultatai parodė, kad jis nepatenka į penkiolikos daugiausiai balsų surinkusių Rytų konferencijos aukštaūgių sąrašą.

***

 J.Valančiūnas šiemet turi galimybę patekti į NBA „Žvaigždžių dienos“ varžybas, kurios vasario 16-ąją vyks Naujajame Orleane.

Balsuoti už lietuvį galite:

Oficialiame balsavimui skirtame puslapyje.

*Socialiniame tinkle „Facebook“. NBA arba „Toronto Raptors“ klubo paskyrose. Po tam skirta nuotrauka komentare pakanka parašyti „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV”.

*Socialiniame tinkle „Twitter“. Siunčiant žinutę būtina paminėti „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“.  Socialiniame tinkle „Instagram“. Siunčiant sukurtą nuotrauką ir komentare būtinai paminint „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“.

* Socialiniame tinkle „Instagram“. Siunčiant sukurtą nuotrauką ir komentare būtinai paminint „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.