EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ klubo šventėje – krepšininkų linkėjimai ir O.Cooko batai

Antradienio vakarą Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai rinkosi į jiems puikiai pažįstamą „Siemens“ areną. Tačiau šį kartą delne jie laikė ne sportinio krepšio rankeną, bet mylimosios ranką, o pečius dengė ne sportiniais marškinėliais, o dailiais švarkais. Naujųjų metų išvakarėse „Lietuvos ryto“ žaidėjai ir personalo nariai susirinko, kad pabūtų kartu, prisimintų smagias besibaigiančių metų akimirkas ir pakalbėtų apie tikslus 2014-aisiais.

„Lietuvos ryto“ klubo šventė.<br>lrytas.lt montažas
„Lietuvos ryto“ klubo šventė.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2013, 7:42 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:41 AM

„Tai jau yra tapę tradicija. Malonu sutikti didžiąsias šventes su žmonėmis, su kuriais susitinkame kiekvieną dieną. Žinoma, jų metu norsi būti su artimaisiais, daugelio iš mūsų jie laukia namie. Bet dar yra laiko ir pabūti su komandos draugais nėra blogai“, - sakė Renaldas Seibutis.

Paties krepšininko namie laukė žmona Dovilė su vos mėnesio sūnumi.

Daugelis žaidėjų į šventę atėjo su žmonomis ir širdies draugėmis.

Vakaro žvaigžde tapo amerikietis Omaras Cookas. „Atrodo tu pasiruošęs aukso medaliams“, - žvilgtelėjęs į įžaidėjo batus ištarė klubo direktorius Martynas Purlys.

Auksinės detalės netruko patraukti ir komandos draugų dėmesio. „Gražūs batai“, - šypsodamiesi krepšininkai per dantį traukė amerikietį.

„Lietuvos ryto“ krepšininkus sveikino ne tik klubo vadovai, bet ir dainininkė Karina Krysko, linkėdama nugalėti Kauno „Žalgirį“.

„Kaip ir kiekvienais metais linkiu, kad naujieji būtų geresni. Visiems Lietuvos žmonėms linkiu, kad tie naujieji metai būtų vilčių ir tikėjimo metai. Kad visų tikslų, kuriuos yra užsibrėžę, siektų su optimizmu ir šypsena veide. Gerų 2014-ųjų arklio metų“, - linkėjo R.Seibutis.

„Lietuvos ryto“ šventę vainikavo Naujametis „Auksinio balso“ koncertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.