EUROLYGA 2023

R.Seibutis – apie praėjusių metų džiaugsmus, 2014-ųjų tikslus ir naujametį paprotį

Naujųjų metų išvakarėse Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai rado laiko pabūti kartu. „Siemens“ arenoje jie kartu su klubo vadovais ir širdies draugėmis žiūrėjo šventinį koncertą. Renaldas Seibutis po renginio iškart skubėjo namo. Ten jo laukė žmona Dovilė ir vos mėnesio sūnus. „Didžiąsias šventes norisi sutikti su artimaisiais“, - šypsojosi gynėjas.

Kalbėdamas apie naujuosius Žaliojo medinio arklio metus R.Seibutis linkėjo optimizmo ir tikėjimo.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Kalbėdamas apie naujuosius Žaliojo medinio arklio metus R.Seibutis linkėjo optimizmo ir tikėjimo.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Jan 1, 2014, 10:44 AM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:41 AM

28 metų 198 cm ūgio krepšininkui 2013-ieji buvo kupini džiugesio ir aikštėje, ir už jos.

„Įsimintini metai, todėl esu labai patenkintas, kad 2013-ieji buvo tokie sėkmingi. Labai džiaugiuosi sukūręs šeimą ir sulaukęs atžalos. Tai suteikia daug stimulo ir laimės. Kai supa mylintys ir mylimi žmonės – daug lengviau ir profesinėje veikloje.

Buvo gerų rungtynių, gal sezono pabaiga nebuvo tokia, kokios tikėjomės, bet tą kartėlį sumažino Europos čempionato sidabras.

Tikiuosi, kad 2014-ieji bus neblogesni“, - lrytas.lt sakė R.Seibutis.

Artėjant Naujiesiems metams daugelis suskumba sudaryti sąrašą tikslų ir pasižadėjimų, kuriuos ketina pradėti vykdyti vos liausis šaudyti naujamečiai fejerverkai.

R.Seibutis to nedaro. Tačiau vieną paprotį turi.

„Nuo vaikystės vadovaujuosi taisykle, kad negalima likti niekam skolingu. Jeigu buvo skolų – reikia jas atiduoti. Labai džiaugiuosi, kad tokių skolų neturiu.

Sąrašų nesudarinėju, gyvenu šia diena ir stengiuosi mėgautis kiekviena akimirka.

Kokie profesiniai tikslai? Kuo daugiau pergalių ir kuo daugiau titulų“, - kalbėjo krepšininkas.

Kalbėdamas apie naujuosius Žaliojo medinio arklio metus R.Seibutis linkėjo optimizmo ir tikėjimo.

„Kaip ir kiekvienais metais linkiu, kad naujieji būtų geresni. Visiems Lietuvos žmonėms linkiu, kad tie šie metai būtų vilčių ir tikėjimo metai. Kad visų tikslų, kuriuos yra užsibrėžę, siektų su optimizmu ir šypsena veide. Gerų 2014-ųjų arklio metų“, - linkėjo gynėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.