EUROLYGA 2023

T.Klimavičius laukia „Žalgirio“ pinigų, S.Štombergas – sunkios kovos su „Bayern“

Kauno „Žalgirio“ direktoriui Pauliui Motiejūnui prabilus apie klubo finansinę situaciją, prieš pirmąsias Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynes su Miuncheno „Bayern“ ekipa žalgiriečiai buvo kalbinami ne tik apie krepšinį. Kai „Žalgirio“ vairininkas Saulius Štombergas pasakojo apie gerą „Bayern“ žaidimą ir savo komandos ambicijas patekti į ketvirtfinalį, Tadas Klimavičius turėjo atsakyti į klausimus apie savo atlyginimą.

S.Štombergas pažymi, kad žalgiriečiai nėra favoritai patekti į ketvirtfinalį, bet atiduos viską, kad ten atsidurtų.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
S.Štombergas pažymi, kad žalgiriečiai nėra favoritai patekti į ketvirtfinalį, bet atiduos viską, kad ten atsidurtų.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2014, 6:21 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:38 AM

Ar laiku gaunate atlyginimą? – žurnalistai paklausė T.Klimavičiaus.

„Nėra taip blogai“, – šypsojosi šeštąjį sezoną Kaune žaidžiantis 31 metų 204 cm ūgio puolėjas.

Paprašytas pakomentuoti Marko Popovičiaus sprendimą iš klubo per teismus reikalauti 400 tūkst. eurų, T.Klimavičius užstojo „Žalgirį“.

„Kiekvieno asmeninis reikalas. Jei su juo neišeina žmogiškai susitarti... Su visais klubas kalbėjo ir rado bendrą kalbą. Manęs tai neglumina. Esu susitaręs su „Žalgiriu“ per kiek laiko atgausiu pinigus. Lauksime ir tikiuosi, kad juos gausiu. Nėra taip, kad man meluoja ir paduosiu „Žalgirį“ į teismą“, – tvirtino žalgirietis.

Tuo tarpu visos trenerio S.Štombergo mintys – tik apie „žaliųjų“ pasirodymą Eurolygoje bei dvikovą su ambicinguoju „Bayern“.

„Miuncheno „Bayern“ – varžovas, kuris rodo gan solidų žaidimą. Vokiečiai sako, kad į „Top 16“ etapą pateko paskutinę akimirką, bet skaičiai rodo ką kitą. Tai yra komanda, kuri pagal naudingumą, pelnomus taškus ir atkovotus kamuolius mūsų grupėje rikiuotųsi po Madrido „Real“. Tai įrodo, kad „Bayern“ yra stipri komanda ir mūsų laukia rimtos rungtynės, kurioms turime būti maksimaliai nusiteikę“, – įspūdžiais apie Miuncheno ekipą dalijosi S.Štombergas.

– Ką komanda darė šventiniu laikotarpiu?

– Buvo ir poilsio, ir treniruočių. Ką reikėjo, atlikome ir pataisėme. Esame pasiruošę kautis visu pajėgumu ir nusiteikę švęsti pergalę.

– „Bayern“ į Kauną atvyksta ne pilnos sudėties.

– Praradimų turime ir mes. Negali žaisti M.Pocius, S.Vene, traumuotas ir M.Kupšas. Tačiau žiūrime į tai, ką turime. Žygiuojame į priekį su tais krepšininkais, kurie yra pasiruošę kautis.

– Kaip vertinate „Žalgirio“ galimybes „Top 16“ etape?

– Daug kas priklauso nu to, kaip kovosime, kiek stengsimės. Mums bus sunku, nes nesame favoritai. Niekas mums neprognozuoja laurų ar patekimo į ketvirtfinalį. Bet vienas mūsų tikslų – patekti į aštuntuką bei parodyti, kaip galime žaisti, kaip mūsų žaidimas gerėja. Ta2iau dar reikia daug kur pasitempti, kad ten patektume.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.