EUROLYGA 2023

NBA rungtynėse – „Knicks“ gynėjo J.R.Smitho klasta su batų raišteliais

Kova NBA lygos arenose būna atkakli, kieta, permaininga, dažnai - ir klastinga. Patyrę krepšinio vilkai žino, kaip pergudrauti savo varžovą ar ne visada švariais būdais išpešti sau naudos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2014, 1:08 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:03 PM

Prieš mėnesį spaudoje audringai nuskambėjo „Brooklyn Nets“ trenerio Jasono Kiddo gudrybė, kai jis, slapčia paprašydamas savo žaidėjo išpilti ant jo puodelį, pasinaudojo sumaištimi ir taip rado laiko minutės pertraukėlei, kurios komanda jau negalėjo imti.

Šį kartą dėmesio centre atsidūrė „New York Knicks“ snaiperio J.R.Smitho elgesys. Gynėjas mače su „Dallas Mavericks“ rezultatyvumu neišsiskyrė - pelnė 7 taškus, atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Tačiau po mačo, kurį „Knicks“ laimėjo 92:80, labiausiai buvo aptarinėjamas 28-erių J.R.Smitho elgesys antrojo kėlinio pabaigoje.

Tuo metu, kai „Mavericks" lyderis Dirkas Nowitzki ruošėsi mesti baudų metimus, J.R.Smithas pasilenkė prie šalia stovėjusio Dalaso ekipos gynėjo Shawno Mariono ir atrišo jam sportinių batelių raištelius.

Šis pamatė varžovo klastą, bet savo batą galėjo susitvarkyti tik po „Knicks" atakos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.