EUROLYGA 2023

„LSU-Atleto“ klubą papildė įžaidėjas

Atviri kaulų lūžiai, plyšę

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 10, 2014, 6:44 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:58 PM

„Pasenau nuo to laiko, kai paskutinį kartą žaidžiau Lietuvos krepšinio lygoje. Tapau lėtesnis, bet psichologiškai tvirtesnis. Tos sunkios traumos užgrūdino psichologiškai“, – teigė krepšininkas, pridūręs, kad Edo Nickaus skambutis jį labai pradžiugino.

„Komandą kažkiek pažįstu iš anksčiau – juk nesu naujokas krepšinyje, bet perprasti taip greitai jų žaidimą, tikrai yra ką veikti. „LSU-Atletas“ yra komanda, kuri žaidžia nestandartinį krepšinį. Jo esmė greitai bėgti ir mesti.

Komandoje nėra ekstra klasės žaidėjų, todėl ji turi žaisti, kaip komanda. Kai tai pavyksta, tai kažkas gaunasi. Komanda yra išsikėlusi tikslą patekti į atkrintamąsias varžybas, tai to tikslo ir siekia. Nežinau, kiek tas tikslas realus, bet stengtis reikia“, – pasakojo A.Birgelis.

„LSU-Atleto“ naujokas sako, kad dabar retai prisimena lūžius ir operacijas, nors gijimo pradžioje buvo itin sunku.

„Labiausiai sunku buvo psichologiškai. Be to, mano situacija buvo kiek kitokia, nei daugelio – aš turėjau keturias operacijas, kurios buvo daromos vos ne kas mėnesį. Tada būdavo, kad žiūriu į skaičiukus televizoriuje: mano draugai žaidžia, o aš lovoje“, - LKL cituoja gynėją.

Pirmąsias LKL rungtynes su A.Birgeliu „LSU-Atletas“ žais šį sekmadienį (17 val.) Pasvalyje su vietos „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.