EUROLYGA

Geriausio krepšininko apdovanojimą gavęs M.Kalnietis: „Jis įpareigoja“

Mantas Kalnietis kelių dienų viešnagei Lietuvoje turėtų rašyti aukščiausią balą. Jis aplankė artimuosius Kaune, su Krasnodaro „Lokomotiv“ klubu nutraukė pralaimėjimų seriją, Jungtinėje lygoje 84:81 įveikdamas Vilniaus „Lietuvos rytą“ bei atsiėmė apdovanojimą – geriausio metų krepšininko prizą.

M.Kalniečiui apdovanojimą įteikė A.Sabonis.<br>M.Kulbio nuotr.
M.Kalniečiui apdovanojimą įteikė A.Sabonis.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Jan 13, 2014, 10:21 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:32 PM

„Šis apdovanojimas man – didelis pripažinimas. Gauti tokį apdovanojimą šalyje kaip Lietuva įpareigoja stengtis nesustoti ir siekti kitų tikslų“, – po mačo šluostydamasis prakaitą pasakojo M.Kalnietis, šiose rungtynėse pelnęs 14 taškų, atkovojęs 5 kamuolius ir atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus.

„Kaip ir tikėjomės, rungtynės buvo sunkios. Džiaugiuosi, kad komanda parodė charakterį. Psichologiškai ši pergalė buvo labai reikalinga. Tikiuosi, kad pradėsime lipti iš duobės“, – vylėsi atakų organizatorius, kurio klubas Eurolygoje buvo suklupęs penkis kartus paeiliui.

M.Kalnietis taip pat negailėjo pagyrų „Lietuvos ryto“ komandai: „Pasikeitė vilniečių žaidimas. Naujų idėjų davė treneris A.Petrovičius. Normalu, kad po Eurolygos atrankos vilniečiai buvo duobėje. Dabar tai – visai kita komanda. „Lietuvos rytas“ demonstruoja gerą krepšinį.“

Kitas „Lokomotiv“ aprangą vilkintis lietuvis Simas Jasaitis po mačo buvo nekalbus. Snaiperio indėlis į pergalę buvo labai kuklus – per 18 minučių jis nepelnė nė taško ir prametė visus tris metimus, atkovojo 4 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.