EUROLYGA 2023

D.Blattas saugosi „Žalgirio“, „Maccabi“ įžaidėjas – sirgalių

Į Kauną Tel Avivo „Maccabi“ treneris Davidas Blattas atvyko spręsdamas rebusą. Ketvirtadienį Eurolygos „Top 16“ etapo susitikime su vietos „Žalgiriu“ žaisiančiam daugkartiniam Izraelio čempionui gali tekti verstis be dviejų svarbių žaidėjų – „centro“ Sofoklio Schortsaničio ir gynėjo Ricky Hickmano.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2014, 3:22 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:21 PM

„Sofo yra susitraumavęs čiurną ir nežinome, kaip jausis petį susižeidęs R.Hickmanas“, – mačo išvakarėse atskleidė D.Blattas.

Tiek treneris, tiek apie „Žalgirį“ kalbėjęs įžaidėjas Yogevas Ohayonas išreiškė pagarbą Kauno klubui.

„Tai – pavojinga komanda. Ypač savo namų tvirtovėje. Iš visų jėgų stengsimės išsiversti su sveikais žaidėjais ir pasiekti pergalę“, – tvirtino D.Blattas.

Y.Ohayonas antrino „Maccabi“ specialistui: „Tai bus labai sunkus mačas. Esame žaidę Kaune – „Žalgirio“ sirgaliai neįtikėtinai palaiko komandą. „Žalgiris“ – pavojinga komanda, kuri pataiko labai daug tritaškių.“

Vidutiniškai 6,4 taško ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo Eurolygoje renkantis atakų organizatorius pabrėžė, kad nors šį sezoną „Maccabi“ jau ne pirmą kartą žaidžia ne visa sudėtimi, iki šiol komandai susitvarkyti su problemomis sekėsi gerai. To jis tikisi ir ketvirtadienį Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.