EUROLYGA 2023

B.Vanagas: „Krepšinį išmanau tikrai gerai“

Prieš savaitę iš karštosios Pietų Amerikos į snieguotą Lietuvą grįžęs Benediktas Vanagas jau ruošiasi „LMKL žvaigždžių dienos“ rungtynėms vasario 1 d. Antrą kartą įveikęs prestižinio Dakaro ralio maratoną lenktynininkas su džiaugsmu sutiko prisijungti prie „Lietuvos“ vyrų rinktinės, sudarytos iš tituluotų šalies sportininkų.

B.Vanagas žais A.Sabonio komandoje, kuri mes iššūkį LMKL žvaigždėms.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
B.Vanagas žais A.Sabonio komandoje, kuri mes iššūkį LMKL žvaigždėms.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-27 18:10, atnaujinta 2018-02-17 01:10

Ralio penktajame etape B.Vanagas susižeidė ranką, kai, keičiant prakirstą ratą, automobilis prispaudė lenktynininko plaštaką. Laimei, kaulų lūžio išvengta, todėl neteko baigti lenktynių anksčiau laiko. Pasak B.Vanago, patirta trauma netrukdys pasirodyti „LMKL žvaigždžių dienos“ rungtynėse ir būti naudingu komandos žaidėju.

„Mano kaimynai yra broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, todėl krepšinį išmanau tikrai gerai“, - juokavo lenktynininkas, paklaustas apie patirtį krepšinio aikštelėje.

„Lietuvos“ vyrų rinktinei be B.Vanago taip pat atstovaus Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, treneriai Valdemaras Chomičius ir Tomas Pačėsas, futbolininkai Deividas Šemberas ir Edgaras Jankauskas, irkluotojas Alvydas Duonėla bei lengvaatletis Virgilijus Alekna.

„LMKL žvaigždžių diena“ įvyks vasario 1 d. Kėdainiuose. Renginį ves Artūras Valinskas, dainomis džiugins Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, šoks Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

Bilietus platina bendrovė „Ticket Market“, tiesioginė krepšinio šventės transliacija – per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.