EUROLYGA 2023

Informacija apie perėjimą į „Maccabi“ prajuokino D.Lavrinovičių

Izraelio žiniasklaida pranešė, kad Tel Avivo „Maccabi“ klubas stiprins sudėtį Ukrainoje žibančiu Darjušu Lavrinovičiumi. Tačiau apie tai sužinojęs pats 34 metų vidurio puolėjas tik nusijuokė. Gandus portalui lrytas.lt kategoriškai paneigė ir Kijevo „Budivelnik“ direktorius Gediminas Navikauskas.

Įspūdingai žaidžiantis D.Lavrinovičius šį sezoną baigs Ukrainoje.<br>V.Mikaičio nuotr. iš archyvo
Įspūdingai žaidžiantis D.Lavrinovičius šį sezoną baigs Ukrainoje.<br>V.Mikaičio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

2014-02-11 16:10, atnaujinta 2018-02-16 11:00

„Nesąmonė. Visišką nesąmonė“, – atkirto „Budivelnik“ vadovas, patikinęs, kad gandai neturi jokio pagrindo. Esą nebuvo jokių minčių apie D.Lavrinovičiaus perėjimo į „Maccabi“.

„Dar šiandien buvau treniruotėje ir juokiausi iš Darjušo. Paklausiau, kaip tu dar čia“, – juokavo G.Navikauskas.

„Budivelnik“ atstovas portalui lrytas.lt patikino, kad klubas nė nesvarsto paleisti geriausio žaidėjo komandoje, kurio sutartis galioja dar ir kitam sezonui.

D.Lavrinovičius praėjusį savaitgalį su „Budivelnik“ iškovojo Ukrainos taurę. Lietuvis tapo naudingiausiu finalo žaidėju.

212 cm ūgio „centras“ Eurolygoje rinko vidutiniškai 15,1 taško (64 proc. dvit., 42 proc. trit.), sugriebdavo 5,3 atšokusio kamuolio bei blokuodavo 1,4 metimo.

„Budivelnik“ iškritus į Europos taurę, D.Lavrinovičius žaidžia dar įspūdingiau – vidutiniškai 18,3 taško (73 proc. dvit., 42 proc. trit.), atkovoja 5,8 kamuolio, atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja po 2 metimus.

Ukrainoje tautiečio žaidimas taip pat puikus – vidutiniškai 15,3 taško, 7,3 atkovoto kamuolio bei 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.