EUROLYGA 2023

M.Tepičius: „Lietuvos rytas“ stipresnis už „Žalgirį“

Vilniaus oro uosto atvykimo salės duris gynėjas Milenko Tepičius pravėrė jau kaip Belgrado „Partizan“ žaidėjas, tačiau net nesijautė, kad serbas paliko „Lietuvos rytą“. Lyg niekur nieko vardindamas, kad galima įveikti Stambulo „Bešiktaš“ svečiuose ir Zagrebo „Cedevita“ namuose bei patekti į kitą Europos taurės etapą, M.Tepičius neslėpė simpatijų ekipai, kurios garbę gynė dar prieš du mėnesius.

Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Feb 12, 2014, 2:32 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:10 AM

„Man patiko tas Vilniuje praleistas laikotarpis. Myliu šią komandą ir žaidėjus, todėl linkiu didžiausios sėkmės“, – portalui lrytas.lt pasakojo į išmanųjį telefoną įkniubęs 26 metų 202 cm ūgio M.Tepičius.

Greičiausiai jis siuntė žinutę „Lietuvos ryte“ žaidžiančiam tautiečiui Stevanui Jelovacui. Su juo ir graiku Andreas Glyniadakiu M.Tepičius palaikė artimiausią ryšį.

„Keista į Vilniaus oro uostą atvykti ne kaip „Lietuvos ryto“, bet varžovų žaidėjui. Tiesa, jei žaistume prieš „Lietuvos rytą“, būtų daug neįprasčiau“, – pabrėžė link „Žalgirio“ autobuso skubėjęs atakų organizatorius.

Lietuvos čempionų atributika pažymėtas autobusas vyko į Kauną, kur „Partizan“ ketvirtadienį 19 val. 45 min. surems ginklus su pirmosios pergalės Eurolygos „Top 16“ etape siekiančiu „Žalgiriu“.

„Šiuo metu „Lietuvos rytas“ yra stipresnis“, – šyptelėjo M.Tepičius, kuris į Belgradą persikėlė dar prieš pirmąjį LKL titanų mūšį, kai vilniečiai nušlavė „Žalgirį“ 32 taškais (90:58).

Tiesa, išsivežti pergalę iš Kauno, M.Tepičiaus teigimu, bus labai sunku: „Didžiausia mūsų problema – traumos. O „Žalgiris“ yra gera komanda. Žalgiriečiai nori pagaliau pasiekti pirmąją pergalę, todėl bus labai motyvuoti. Kaune žaisti nelengva, bet ieškosime galimybių laimėti.“

„Partizan“ komandai negali padėti keturi svarbūs krepšininkai – Tarence'as Kinsey, Draganas Milosavljevičius, Leo Westermanas ir Dairis Bertanis.

T.Kinsey buvo vienas iš trijų Belgrado klubo žaidėjų, iš viso rinkusių 51 iš 70 visų komandos taškų.

„Dėl traumų turėsime prisitaikyti ir žaisti kaip komanda. Jei pavyks tai padaryti, galime laimėti“, – vylėsi per 19 minučių vidutiniškai po 2 taškus Belgrade pelnantis M.Tepičius, pats turintis sveikatos problemų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.