EUROLYGA

K.Bryantas nėra tikras dėl savo ateities

„Los Angeles Lakers“ žvaigždė Kobe Bryantas pripažįsta, kad geriausios jo nuostabios karjeros dienos jau gali būti praeityje, tačiau jis vis dar tikisi kitais metais rungtyniauti NBA „Žvaigdžių dienos“ šventėje.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Feb 17, 2014, 8:20 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:38 AM

16 kartų „Žvaigždžių dienos“ šventėje dalyvavęs 35 metų 198 cm ūgio gynėjas tokį pareiškimą padarė šį savaitgalį Naujajame Orleane vykusioje šventėje, sėdėdamas su skaudančia ir patinusia koja.

Krepšininkas taip pat minėjo, kad jam būtų įdomu sudalyvauti ir NBA „snaiperio“ konkurse.

„Žaisti NBA „Žvaigždžių dienos“ rungtynėse reiškia, kad esi vienas geriausių žaidėjų pasaulyje. Žinoma, tai mano tikslas“, - sakė K.Bryantas.

NBA žvaigždė stengiasi savęs neapgaudinėti dėl to kiek dar gali rungtyniauti tokiame lygyje, kokiame yra pratęs. Šį sezoną jis yra žaidęs tik šešiose rungtynėse. Gruodį po sunkios Achilo sausgyslės traumos grįžės K.Bryantas netrukus susilaužė blauzdikaulį ir vėl buvo priverstas komandos draugus stebėti nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Paklaustas ar nebuvo susirūpinęs, kad jo kūnas gali pasiduoti, krepšininkas atsakė: „Žinoma.“

„Tai – neužtikrintumas: ar tai yra viskas? Ar geriausios mano dienos jau praeityje? Šitaip kalbėti su savimi ir jaustis neįbaugintu...Tai yra dalis iššūkio“, - svarstė K.Bryantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.