EUROLYGA 2023

Žalgiriečių gera kova nebedžiugina, žaidėjai trokšta pergalių

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nusipelnė pagyrimo. Jie tik paskutinėmis rungtynių sekundėmis 86:88 pralaimėjo Maskvos CSKA ekipai.

M.Pocius pelnė 20 taškų.<br>M.Kulbio nuotr.
M.Pocius pelnė 20 taškų.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 12:36 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:42 PM

„Pritrūko, kaip visada, kažko. Būna, pritrūksta viso ketvirtojo kėlinio arba paskutinio metimo. Nebedžiugina gerai kautis, kai praloši. Nemanau, kad nors vienas yra patenkintas tuo, kad gerai žaidė“, - sakė Robertas Javtokas.

Žalgiriečiai paskutinės atakos metu turėjo galimybę išplėšti pergalę ar bent pratęsimą. Tačiau rezultatyviausias „Žalgirio“ krepšininkas Justinas Dentmonas nesugebėjo išmesti kamuolio.

„Mes tiesiog turime individualiai stiprų žaidėją, gerai žaidžiantį vienas prieš vieną. Jis turėjo nuspręsti kaip mesti. Nepavyko šiandien. Bet, manau, kad sprendimas buvo geras“, - svarstė R.Javtokas.

Tuo tarpu 20 taškų pelnęs Martynas Pocius pasidžiaugė komandos žaidimo tobulėjimu.

„Rungtynės buvo neblogos, kovėmės iki galo. Tas faktas, kad turėjome galimybę laimėti paskutinės atakos metu, yra labai gerai. Labai gaila, kad nepavyko, bet jie tikrai gerai apsigynė.

Šiandien buvo ta kova, kurios anksčiau pritrūkdavo. Kovėmės iki galo ir tai yra pagirtina. Šios rungtynės buvo žingsnis į priekį žaidimo prasme“, - sakė M.Pocius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.