EUROLYGA 2023

Lemiamą NKL aštuntfinalio mačą bandys laimėti nemesdami į krepšį

Lemiamose NKL čempionato aštuntfinalio serijos rungtynėse sulaužytos ir dviem varžtais bei viela pritvirtintos lentos Šilutėje istorija tęsiasi. Po Kauno „Žalgirio-2“ trenerio Tomo Masiulio komentaro, kad Šilutėje nebebuvo saugu žaisti, savo požiūrį išreiškė ir „Šilutės“ strategas Arvydas Straupis.

T.Masiulio nenoras tęsti rungtynių suerzino Šilutės klubo trenerį.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
T.Masiulio nenoras tęsti rungtynių suerzino Šilutės klubo trenerį.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2014, 4:46 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:06 PM

Pastarasis nesutiko su T.Masiulio nuomone. A.Straupis patikino, kad jei teks pratęsti susitikimą, kuris buvo sustabdytas iki mačo pabaigos likus žaisti 5 min. 33 sek. ir „Šilutei“ pirmaujant 72:59, tuomet jo auklėtiniai protestuodami nė karto nemes į „Žalgirio-2“ krepšį.

„Jeigu bus tik 6 minutės, tai iš karto pasakau, kad mano krepšininkai neatakuos varžovų krepšio. Bandysime laimėti be metimo“, - portalui krepsinis.net pareiškė A.Straupis.

Tuo tarpu komentuodamas T.Masiulio žodžius apie nekokybiškai pritvirtintą lentą, „Šilutės“ specialistas krepsinis.net teigė: „Galėjome ten pritvirtinti dar dviem varžtais, tačiau kažkas paleido gandą, kad per valandą reikia viską sutaisyti, nes kitaip bus įskaitytas techninis pralaimėjimas. Paskui tik išsiaiškinome, kad nėra tokios nuostatos. Kad būtų greičiau, mes dvi skyles su vielomis pritraukėme. T.Masiuliui sakėme, kad galime ir varžtus įsukti, bet jis išėjo iš salės. Jis man sakė, kad tikrai nelauks, nes jo žaidėjai naktį negalės išvažiuoti namo, jiems autobusai nevažinės.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.