EUROLYGA 2023

NBA rungtynėse B.Griffinas ne juokais susikibo su varžovu

Blake'as Griffinas pirmadienio vakarą buvo pagrindinis rungtynių su „Phoenix Suns" veikėjas. „Los Angeles Clippers" lyderis džiugino sirgalius įspūdingais dėjimais, surinko 37 taškus ir padėjo savo komandai nugalėti varžovus 112:105.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2014, 10:35 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:58 PM

Šoklusis aukštaūgis per pirmąjį ketvirtį surinko 22 taškus, o „Clippers" turėjo 20 taškų persvarą.

Tačiau paskutiniajame ketvirtyje, kai rezultatas nekėlė abejonių, B.Griffinas susimušė su varžovų aukštaūgiu P.J.Tuckeriu.

Dėl geresnės pozicijos kovoję ir kovai dėl kamuolio pasiruošę vyrai krito ant parketo - P.J.Tuckeris trenkė B.Griffinui į veidą ir šis pasiuto. Susikibusius krepšininkus šiaip ne taip išskyrė abiejų komandų žaidėjai.

Incidento įrašą peržiūrėję teisėjai nusprendė išvaryti P.C.Tuckerį iš aikštės. Tiesa, B.Griffinas rungtynes taip pat baigė ne savo noru - užsidirbęs šeštąją pražangą jis, likus 3 min. iki mačo pabaigos, turėjo palikti aikštę.

nba-reguliarusis-sezonas-kovo-11-osios-rungtynes.htm#.Ux7NHYUUNpA"="">nba-reguliarusis-sezonas-kovo-11-osios-rungtynes.htm#.Ux7NHYUUNpA"" target="_blank">Visi pirmadienio rungtynių rezultatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.