EUROLYGA 2023

Po pergalės latvis D.Bertanis užmynė „Žalgiriui“ ant žaizdos

Po jau dvyliktosios Kauno „Žalgirio“ nesėkmės „Top 16“ varžybose Belgrade prieš vietos „Partizan“ (67:77), Lietuvos čempionų vyriausiasis treneris Saulius Štombergas akcentavo susitikimo pradžią. Būtent nesėkminga mačo pradžia 2:18 nulėmė rungtynių baigtį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2014, 10:51 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:57 PM

„Prastai pradėjome mačą – be energijos ir išsimušę iš ritmo. Vėliau parodėme gražesnį savo veidą, bet tuomet jau buvo per vėlu“, – nusivylimo neslėpė „Žalgirio“ specialistas, kurio kėdė po pralaimėto LKF taurės pusfinalio Prienų „TonyBet“ komandai Kauno klube ėmė gerokai klibėti.

S.Štombergui taip pat užkliuvo prastas tritaškių pataikymas – tikslą pasiekė vos 17 proc. metimų (4/24). Tiesa, jis pasidžiaugė, kad pavyko sutramdyti „Partizan“ aukštaūgius – kovą po krepšiu žalgiriečiai laimėjo 40:38.

„Nuostabiai žaidė Davis Bertanis ir „Partizan“ nusipelnė šios pergalės“, – 17 taškų pelniusį latvį ir Serbijos komandą gyrė S.Štombergas.

Minėtasis 21 metų latvis „Žalgiriui“ užmynė ant žaizdos. „Žinojome, kad esame geresnė komanda nei „Žalgiris“. Ypač – namuose“, – tvirtino D.Bertanis.

Tuo tarpu „Partizan“ treneris Duško Vujoševičius liko patenkintas savo auklėtinių pasirodymu.

„Esu patenkintas galutiniu rezultatu ir mūsų žaidimu. Tiesa, gerai pradėję mačą vėliau ėmėme nervintis. „Žalgiris“ parodė, kad yra nebloga komanda. Jie kovėsi. Dėl pergalės mums reikėjo lieti prakaitą. Ačiū sirgaliams, kurie parodė mums meilę“, – po susitikimo kalbėjo „Partizan“ vairininkas.

Su vienintele pergale per 13 „Top 16“ etapo rungtynių „Žalgiris“ neturi vilčių pakilti iš paskutinės F grupės vietos. Kauniečiai greičiausiai taps blogiausia antrojo etapo komanda. E grupėje tik dvi pergales iškovojo Stambulo „Anadolu Efes“, tačiau paskutiniajame ture žalgiriečiai kausis su galinguoju Madrido „Real“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.