EUROLYGA 2023

Įžeistas S.Schortsanitis Izraelyje tribūnose puolė sirgalius

Pusantro šimto kilogramų sveriantis Graikijos milžinas Sofoklis Schortsanitis užkūrė pirtį Jeruzalės „Hapoel“ aistruoliams. Tel Avivo „Maccabi“ vidurio puolėjas po laimėto Izraelio krepšinio lygos derbio (83:80) šoko į varžovų sirgalių tribūnas ir mosavosi kumščiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 11:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:45 PM

Incidento vaizdo įrašą ir nuotraukas žiūrėkite ČIA.

28 metų krepšininką įsiutino principinio „Maccabi“ priešininko gerbėjų įžeidinėjimai. Izraelio žiniasklaida skelbia, kad jie buvo rasinio pobūdžio.

Pamatęs provokatorių S.Schortsanitis vijosi jį link tribūnų. „Hapoel“ aistruolius nuo S.Schortsaničio išgelbėjo apsaugos darbuotojai.

„Maccabi“ atstovai teigė, kad galingo stoto „centras“ nesužalojo nė vieno žiūrovo. Tuo tarpu „Hapoel“ piktinosi ir prašė policijos sulaikyti graiką.

Tel Avivo klubo nariams pavyko nuraminti S.Schortsanitį ir nuvesti jį į rūbinę.

„Jei fotografai savo nuotraukomis įrodys, kad Sofoklis kam nors smogė, mes jį nubausime“, – praneša „Maccabi“.

Neramumai nesibaigė ir po rungtynių. Kai S.Schortsanitis lipo į „Maccabi“ autobusą, „Hapoel“ sirgalių grupelė šaukė: „Sėsi į kalėjimą! Sėsi į kalėjimą!“

Graiko atsakas buvo toks: „Tai aš sėsiu į kalėjimą?!“

Pasirodo, gaudydamas „Hapoel“ sirgalių S.Schortsanitis kliudė keturmetį vaiką ir užgavo berniuką. Tiesa, vaikas sužalojimų išvengė ir apsiėjo verkimu.

Du „Hapoel“ sirgaliai dėl S.Schortsaničio elgesio parašė pareiškimą. Graikas dėl nesuvaldytų emocijų sulaukė nemažai kritikos, bet Izraelio čempionato vadovams užkliuvo ir saugumo reikalavimų nesilaikę „Hapoel“ – esą sirgaliai buvo per arti aikštelės ir krepšininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.