EUROLYGA 2023

R.Šiškauskas - Eurolygos legendų sąraše

Ramūnas Šiškauskas įtrauktas į Eurolygos legendų sąrašą. Vienas ryškiausių savo kartos krepšininkų du kartus savo rankose laikė elitinio turnyro trofėjų. 35 metų karjerą baigęs krepšininkas 2008 metais buvo išrinktas naudingiausiu sezono žaidėju.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-16 17:23, atnaujinta 2018-02-13 20:48

„Man didelė garbė, kad buvau pasirinktas, kaip Eurolygos krepšinio legenda. Džiaugiuosi, kad esu laikomas svarbia turnyro, su daug puikų klubų ir žaidėjų, dalimi“, - sakė R.Šiškauskas.

Lietuvis simboliškai apdovanotas ir į sąrašą įtrauktas per Eurolygos pusfinalio – tarp Tel Avivo „Macabi“ ir CSKA – didžiąją pertrauką.

Jis Eurolygoje triumfavo su dviem klubais. 2007 metais lietuvis vilkėjo Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius, o po metų laimėjo su Maskvos CSKA klubu.

„Tai nebūtų pasiekta be mano komandos draugų, trenerių, klubų. Noriu padėkoti Trevizo „Benneton“, „Panathinaikos“, ir CSKA klubams už kartu praleistus metus. Taip pat – klubams iš Lietuvos – Vilniaus „Sakalams“ ir Vilniaus „Lietuvos rytui“ už suteiktą galimybę žaisti ir tobulėti“, - Eurolygos svetainei kalbėjo krepšininkas.

Tarp rezultatyviausių Eurolygos žaidėjų R.Šiškauskas užima 21 vietą. Lietuvis Eurolygoje sužaidė 143 mačus. Per juos jis vidutiniškai pelnydavo 11,6 taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.