EUROLYGA 2023

Lietuvės krepšininkės nesiveržė į trijulių Europos čempionatą

Kėdainiuose surengtame moterų trijulių krepšinio turnyre paaiškėjo, kas atstovaus Lietuvai Europos čempionato atrankos turnyre. Įveikusi visas varžoves, šią teisę iškovojo Kauno „Hope“ komanda, kurios gretose rungtyniavo ir į Lietuvos moterų rinktinę pakviesta Kristina Alminaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2014, 2:51 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:44 AM

„Tikėjomės daugiau dalyvių, tačiau turnyras buvo įdomus, buvo labai atkaklių kovų“, - sakė Lietuvos krepšinio federacijos projektų koordinatorius Martynas Račkauskas.

Turnyre dalyvavo tik aštuonios komandos. Jos buvo suskirstytos į dvi grupes. Po dvi geriausias grupių ekipas pateko į pusfinalį.

Pergalę finale Kauno „Hope“ šventė tik po pratęsimo. K.Alminaitė, Kornelija Balčiūnaitė, Erika Liutkutė ir Eglė Tarasevičiūtė 10:8 įveikė Moniką Aleksaitę, Eglę Jucevičiūtę, Ritą ir Vitą Žilinskaites iš Vilniaus.

Nugalėtojas ir prizininkes LKF garbės prezidentas Vladas Garastas, generalinis sekretorius Mindaugas Špokas ir LKF sporto ir renginių direktorius Tomas Rimkus apdovanojo medaliais ir prizais.

Europos moterų krepšinio trijulių čempionato atrankos turnyras vyks Vengrijos mieste Zankoje 2014 m. liepos 12 ir 13 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.