EUROLYGA 2023

G.Kadžiulis po LKL mažojo finalo baigs karjerą

34 metų Prienų „TonyBet“ komandos lyderis Gintaras Kadžiulis po sezono atsisveikins su krepšiniu. Portalui krepsinis.net 192 cm ūgio gynėjas atskleidė, kad tai paskutinis jo sezonas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 6:08 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:22 AM

Šiemet krepšininkas LKL čempionate rinko vidutiniškai 12,6 taško ir atlikdavo 3,3 rezultatyvaus perdavimo, bet G.Kadžiulio karjerą stabdo traumos.

Liepos mėnesį panevėžiečiui atliks klubo operaciją, vėliau – sąnario keitimo. Nors „TonyBet“ dar laukia mūšiai dėl LKL bronzos su Vilniaus „Lietuvos rytu“, G.Kadžiulis dar nežino, ar žais mažajame finale. Gydytojai jam pataria to nedaryti.

G.Kadžiulis krepšininko karjerą pradėjo 1996 m. Panevėžio „Lietkabelyje“. 1999 m. iš gimtojo miesto žaidėjas persikėlė į „Lietuvos rytą“, kur praleido du sezonus.

Vėliau G.Kadžiulis atstovavo Alytaus „Alitai“, Permės „Ural Great“, Vloclaveko „Anwil“, Gdynės „Kager“, Ostruvo „Atlas Stal“, Atėnų „Panionios“, „Šiaulių“, Sopoto „Trefl“, Podgoricos „Budučnost“ komandoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.