EUROLYGA 2023

Krepšinio ateitis: talentai, kurie gali nustebinti Lietuvą

Įspūdinga statistika, trenerių liaupsės ir kalbos apie šviesią ar net stulbinamą karjerą. Lietuvos moksleivių krepšinio lygoje rungtyniauja tūkstančiai jaunųjų krepšininkų, tačiau tik keletas jų sulaukia išskirtinio dėmesio.

Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

Jun 2, 2014, 9:05 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:10 AM

Tai žaidėjai, kurių pavardės po penkerių ar mažiau metų gali atsidurti ir kandidatų į Lietuvos rinktinę sąraše.

Lrytas.lt pristato perspektyviausius ir talentingiausius Lietuvos moksleivių krepšinio lygoje rungtyniaujančius jaunuosius krepšininkus, kurie iš savo bendraamžių išsiskiria ne tik statistika ar darbštumu, bet ir glūdinčiu talentu.

Ignas Fiodorovas (atakuojantysis gynėjas, 18 metų, 195 cm, A.Sabonio KC „Vytautas", Kauno „Žalgirio" dublerių komanda, treneris Edgaras Voronovas)

Jaunių vaikinų „A" krepšinio čempionatas (g. 1996 m.). Statistika: 24,5 tšk., 11,5 kam., 1,9 rez. perd., 26,1 baud. balo.

Į jaunučių (U-16) rinktinę kviestas kaunietis išsiskiria tvirtu charakteriu, darbštumu ir kovingumu krepšinio aikštėje.

Įžaidėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijoje išbandytas žaidėjas labiausiai atsiskleidžia atakuojančiojo gynėjo pozicijoje.

Žiemą I.Fiodorovas demonstravo labai solidų žaidimą – per septynerias rungtynes mažiausias pelnytų taškų skaičius buvo 27.

Šoklusis gynėjas vien sausio mėnesį pelnydavo vidutiniškai po 32,6 taško, o viename mače jo naudingumas siekė net 51 balą (36 taškai ir 20 atkovotų kamuolių).

Gynėjas gegužę su Kauno „Žalgirio“ jaunimu vyko į Milaną (Italija), kur dalyvavo Eurolygos jaunių (iki 18 metų) turnyre.

Trenerio įvertinimas

Stipriausios savybės: neblogai ginasi, aštrus puldamas,  gera metimo technika, šoklus. Būdamas 193 cm ūgio labai gerai kovoja dėl atšokusių kamuolių. Be to, iš kitų jį išskiria kovingumas, kurį jis demonstruoja krepšinio aikštėje. Tokio amžiaus vaikinai kažką laimėję pradeda riesti nosį, o Ignas, nepaisant asmeninių pasiekimų, toliau sąžiningai dirba ir nesustoja.

Pagal žaidimo stilių primena: šiek tiek jaunąjį „Žalgirio" žaidėją Tomą Dimšą, taip pat Martyną Pocių.

Perspektyvos: jeigu taip dirbs ir toliau, pasiekti LKL lygį – labai realu. Utenos „Juventus", „Šiaulių", Prienų „TonyBet" lygį po trejų  ketverių metų jis turėtų pasiekti. O kalbėti apie aukštesnio lygio komandos ar net Eurolygą kol kas anksti – tai priklauso nuo daugelio procesų.

Augustas Pampikas (atakuojantysis gynėjas, 18 metų, 190 cm, Šiaulių krepšinio akademija „Saulė", treneris Vaidutis Maziliauskas)

Jaunių vaikinų „A" krepšinio čempionatas (g. 1996 m.). Statistika: 24,8 tšk., 6,6 kam., 3,9 rez. perd., 21,1 naud. balo.

Galingai šį sezoną rungtyniaujantis gynėjas sulaukė pagrindinės „Šiaulių" komandos dėmesio, tačiau prasidėjus LKL atkrintamosioms varžyboms nuspręsta nebekviesti jaunų žaidėjų ir palaukti.

Galbūt iki kito sezono – A.Pampikas šiais metais baigia krepšinio akademiją, jam bus įteiktas diplomas ir moksleivių lygoje jis nebežais.

„Jis labai motyvuotas vaikas, žino, ko nori, sąžiningai lanko treniruotes, nesiblaško. Svarbiausia, kad ir toliau dirbtų, treniruotųsi ir neprarastų realybės jausmo. Dabar jis – pats savo likimo kalvis“, – sakė A.Pampiko treneris V.Maziliauskas.

Su A.Pampiku „Šiauliai" gali pasirašyti ilgalaikę sutartį ir paskolinti Nacionalinėje lygoje rungtyniaujančiai komandai.

Trenerio įvertinimas

Stipriausios savybės: pasižymi labai technišku metimu, galingai veržiasi.

Pagal žaidimo stilių primena: sunku pasakyti. Sudėtinga rasti du vienodus krepšininkus.

Perspektyvos: apie LKL komandas dar anksti kalbėti – jis dar per jaunas, trūksta fizinės jėgos. Bet ne visi pasaulyje yra Domantai ar Arvydai Saboniai, kurie sulaukę 17 metų gali atstovauti aukščiausio lygio komandoms.

Martynas Varnas (17 metų, 191 cm, atakuojantysis gynėjas, Kauno krepšinio mokykla „Aisčiai", Kauno „Žalgirio" dublerių komanda, treneris Saulius Marčiukaitis)

Jaunių vaikinų „B" krepšinio čempionatas (g. 1997 m.). Statistika: 25 tšk., 8,9 atk. kam., 2,8 rez. perd., 22,4 naud. balo.

Kietu charakteriu, atletiškumu ir efektingu žaidimu išsiskiriančiam kauniečiui, nuo pat mažens įpratusiam būti lyderiu, moksleivių lyga darosi ankštoka – šį sezoną jis dažniau vilkėjo ne „Aisčių“, o Kauno „Žalgirio“ dublerių komandos marškinėlius.

Tiesa, reti apsilankymai moksleivių komandoje nesutrukdė jam nuskinti titulą – kovą moksleivių lygoje šėlęs M.Varnas tapo naudingiausiu mėnesio žaidėju. Prieš dvejus metus, dar būdamas 15-metis, M.Varnas pateko į 2011–2012 metų sezono MKL vaikinų čempionatų simbolinį penketą.

Talentingas kaunietis jau išbandė ir Lietuvos rinktinės marškinėlius. Praėjusią vasarą Europos jaunučių (iki 16 metų) vaikinų krepšinio čempionate gynėjas pelnydavo po 17 taškų ir atlikdavo po 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Įžaidėjo ir atakuojančiojo gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis M.Varnas išsiskyrė ir efektingu, ir efektyviu žaidimu – į gražiausių čempionato metimų dešimtuką pateko net trys lietuvio epizodai.

„Martynas netinginiauja, į šonus nesidairo, yra tikras kovotojas, – sakė „Aisčių“ komandoje M.Varną treniruojantis S.Marčiukaitis, pirmasis Donato Motiejūno treneris. – Galbūt reikėtų daugiau įdėti darbo ginantis, bet viskas ateina su laiku.“ Jaunasis gynėjas pats mėgsta kurti atakas, žaisti veržliai, o, susidūręs su kibia gynyba, žaidimo gijas sumaniai perduoda komandos draugams. Nors trūksta įžaidėjo įgūdžių, nuoseklumo, o kartais ir greičio, puldamas jis sugeba atskleisti savo talentą ir sugebėjimus.

M.Varnas gynė „Žalgirio“ dublerių vardą ne tik Nacionalinėje krepšinio lygoje, bet ir neseniai Milane vykusiame Eurolygos jaunių (iki 18 metų) krepšinio turnyre, kuriame buvo antras komandoje pagal rezultatyvumą (pelnydavo po 13 taškų ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus).

M.Varno vasaros pradžioje laukia dar vienas iššūkis – jis dalyvaus birželio 2–5 dienomis Romoje vyksiančioje tradicinėje jaunųjų talentų stovykloje „Krepšinis be sienų“ („Basketball Without Borders“ – BWB).

Trenerio įvertinimas

Stipriosios savybės: techniškai  meta, yra staigus, staigus pirmas žingsnis. Gerai mato aikštę.

Pagal žaidimo stilių primena: Ispanijos krepšinio žvaigždę Rudy Fernandezą, bet ne pagal charakterį (juokiasi). Lieknas, šoklus, pataiko įvairius metimus, nuo vienos kojos atsispirdamas gali įmesti tritaškį, mėgsta dėjimus.

Perspektyvos: didelės. Patenka į vyresnių pagal amžių rinktinę, o ten bet ko neima. Norint pasiekti patį aukščiausią lygį reikia ir sėkmės, ir darbo, ir užsispyrimo.

Martynas Echodas (16 metų, 204 cm ūgio, puolėjas, A.Sabonio krepšinio centras „Selteka", Kauno „Žalgirio" dubleriai, treneris Andrius Brusokas)

Jaunių vaikinų „B" krepšinio čempionatas (g. 1997 m.). Statistika: 24,5 tšk., 16,3 atk. kam., 1,4 rez. perd., 29,8 naud. balo.

Šį sezoną metimo techniką iš vidutinio nuotolio stipriai pagerinęs ir „Žalgirio“ dublerių komandoje apsipratęs tvirtai sudėtas ir fiziškai stiprus puolėjas pavasarį įgijo puikią formą. Balandį moksleivių lygoje jo naudingumo balas viršijo 50, pelnomų taškų – 35, atkovotų kamuolių – 20.

„Pastaruoju metu jis rodė įspūdingą formą – lygos ketvirtfinalyje jis rinko po 37,5 taško ir atkovodavo po 22,5 kamuolio, pusfinalyje pelnė  34 taškus. Tai rodo, kad tarp bendraamžių jis yra visa galva pranašesnis“, – sakė treneris A.Brusokas.

Galingu žaidimu M.Echodas, galintis rungtyniauti lengvojo ir sunkiojo krašto puolėjo, taip pat vidurio puolėjo pozicijose, pasižymėjo ir tarptautinėje arenoje. Milane vykusiame Eurolygos jaunių (iki 18 metų) krepšinio turnyre Tomo Masiulio treniruojamoje „Žalgirio“ jaunių komandoje kairiarankis aukštaūgis buvo vienas geriausių žaidėjų (pelnydavo po 17,7 taško , atkovodavo po 8,3 kamuolio) ir sulaukė atskiro oficialios Eurolygos internetinės svetainės dėmesio.

Ryškiausiai M.Echodas žibėjo mače su Stambulo „Fenerbahce“, pelnydamas 26 taškus. Tiesa, lemiamose grupės rungtynėse su Madrido „Real“ kauniečių lyderis pelnė tik 4 taškus, o „Žalgirio“ jaunimui turnyras baigėsi.

Fiziškai stiprus puolėjas pastaruoju metu pagausino puolimo arsenalą, nors kol kas didžiąją dalį taškų renka žaisdamas nugara ar atsikovojęs kamuolį po netaiklių metimų. Gindamasis M.Echodas neretai blokuoja varžovų metimus, tačiau jam dar trūksta greičio ginantis prieš vikresnius priešininkus.

Praėjusią vasarą jaunučių (U-16) Europos krepšinio čempionate Lietuvos rinktinės garbę gynęs M.Echodas rinkdavo po 12,8 taško, atkovodavo po 7,3 kamuolio ir blokuodavo 2,2 metimo.

Birželį M.Echodas, kaip ir M.Varnas, vėl vyks į Italiją – Romoje vyksiančią NBA organizuojamą jaunųjų talentų stovyklą „Krepšinis be sienų“ („Basketball Without Borders“ – BWB). Abiem krepšininkams po jaunių turnyro Eurolygoje dėmesio skyrė būsimas krepšinio ir galbūt NBA žvaigždes aprašantis portalas nbadraft.net.

Trenerio įvertinimas

Stipriosios savybės: Martynas yra superlyderis, kovotojas, iš savo bendraamžių išsiskiria ir patirtimi. Jis yra tas žaidėjas, kuris sugeba „perskaityti' žaidimą. Šiais metais išryškėjo jo fizinė jėga. Be to, įgavo pasitikėjimo savimi, puikiai susidoroja ir su triguba gynyba. Sezono pabaigoje pradėjo ryškėti kitos jo žaidimo savybės, ypač – gebėjimas žaisti veidu į krepšį.

Pagal savo žaidimo stilių primena: kol kas neaišku, kokioje pozicijoje jis žais – sunkiojo krašto puolėjo ar vidurio puolėjo.

Perspektyvos: LKL lygį jis jau pasiekęs. Svarbu, pas kokį trenerį  pateks. Jei papuls ten, kur norės, kad jis žaistų, jo perspektyvos bus labai didelės.

Grantas Vasiliauskas (15 metų, 199 cm ūgio, Alytaus sporto ir rekreacijos centro komanda, treneris Sigitas Krukis)

Jaunių vaikinų „B" krepšinio čempionatas (g. 1999 m.). Statistika: 24,3 tšk., 15,1 atk. kam., 6,1 rez. perd., 32,8 naud. Balo.

Universalumu išsiskiriantis Alytaus krepšinio mokyklos auklėtinis neturi lygių ne tik savo komandoje, bet ir tarp penkiolikmečių.

Universalų, atletišką, kietu charakteriu išsiskiriantį žaidėją per treniruotes treneriams reikia stabdyti, o per rungtynes – tik paploti. Kovo pabaidoje ir balandžio pradžioje jaunasis alytiškis dvejose rungtynėse iš eilės surinko trigubą dviženklį (18 tšk., 10 atk. kam., 10 rez. perd. ir 21 tšk., 17 atk. kam., 14 rez. perd.).

„Pažiūrėkite į statistiką – savo amžiaus čempionate jis pirmauja pagal pelnomus taškus, atkovotus kamuolius, antras – pagal rezultatyvius perdavimus. Per šį sezoną jis atliko penkis trigubus dviženklius. 199 cm ūgio žaidėjui tai nėra paprasta“, – apie savo auklėtinį kalbėjo treneris S.Krukis.

Septynerius metus talentingąjį jaunuolį treniruojantis S.Krukis džiaugiasi auklėtinio darbštumu ir sąžiningumu – per tiek metų G.Vasiliauskas treniruotes praleido vos keletą kartų.

„Jis gali rungtyniauti visose pozicijose, bet ateityje, jei Dievas duos vieną kitą papildomą centimetrą, turėtų rungtyniauti kaip lengvasis ir sunkusis krašto puolėjas“, – prognozavo S.Krukis.

Trenerio įvertinimas

Stipriausios savybės: pirmiausiai – gebėjimas matyti aikštę ir komandos draugus įtraukti į žaidimą. Antra – techniškai meta iš vidutinio nuotolio.

Pagal žaidimo stilių primena: Liną Kleizą ir Joną Mačiulį. Žaidėjai, kurie puikiai rungtyniauja ir priekiu, ir nugara, kurie nevengia fizinės kovos, gali pataikyti iš toli.

Perspektyvos: visi keliai jam atviri. Viskas priklausys nuo ūgio, nuo paties žaidėjo darbo, į kokio trenerio rankas pateks. Bet pagal optimistiškas prognozes gali pasiekti pačių aukščiausių tikslų.

Domantas Vilys (14 metų, 181 cm ūgio, Kupiškio sporto mokyklos komanda, treneriai Klaidas Miciūnas ir Alvydas Puzelis)

Vaikų „A" berniukų krepšinio čempionatas (g. 2000 m.). Statistika: 46,6 tšk., 11,3 atk. kam., 2,4 rez. perd., 34,6 naud. balo.

Užsienio klubo dėmesio jau sulaukęs talentingas vaikinas iš Kupiškio net tris kartus iš eilės – spalį, lapkritį ir gruodį – buvo išrinktas naudingiausiu mėnesio žaidėju. Įpusėjus sezonui jo pelnomų taškų vidurkis siekė net 54,14 taško, o naudingumas – 42,57 balo.

„Šis vaikinas turėtų toli eiti“, – sakė septintus metus talentingą jaunuolį treniruojantis Kupiškio krepšinio treneris Alvydas Puzelis.

Gruodį į Š.Marčiulionio krepšinio akademijos krepšį D.Vilys įmetė net 67 taškus (20/33 dvit., 3/16 trit., 18/24 baud.), o mače su Vilniaus krepšinio mokyklos komanda pelnė 60 taškų (21/28 dvit., 0/11 trit., 18/22 baud.).

Kol kas neaišku, kokia bus krepšinio perlo iš Kupiškio pozicija aikštėje, nes jaunuolis dar auga. Per pastaruosius metus jis pasistiebė apie 15 cm, šiuo metu Domanto ūgis – 181 cm.

„Ateityje jis turėtų žaisti kaip įžaidėjas arba atakuojantysis gynėjas, o galbūt lengvasis puolėjas“, – svarstė A.Puzelis.

Įspūdingai šį sezoną rungtyniavęs vaikinas jau sulaukė skambučių iš Ispanijos. „Unicaja“, kurį treniruoja buvęs Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza, atstovai kvietė atvykti į Ispaniją apsižiūrėti.

Trenerių įvertinimas

Stipriosios savybės: moka pataikyti iš toli, bet gerai žaidžia ir po krepšiu – nelygu, kokį varžovą mato prieš save. Stipriausia Domanto savybė – labai staigus pirmasis žingsnis ir greitis su kamuoliu. Jis kovingas, bet niekada nepameta galvos. Aikštėje be reikalo nelenda po krepšiu, numato 2–3 žingsnius į priekį. Tai gerai mąstantis, kūrybingas žaidėjas, aikštėje puikiai valdantis kūną į abi puses – dešinę ir kairę.

Pagal žaidimo stilių primena: Šarūną Marčiulionį.

Kitas Kupiškio krepšinio treneris K.Miciūnas ilgai svarstė, bet taip ir nesugalvojo žaidėjo, į kurį D.Vilys būtų panašus savo žaidimu: „Nežinau tokio, kuris rungtyniautų visose penkiose pozicijose – nuo įžaidėjo iki vidurio puolėjo. Jis unikalus.“

Perspektyvos: D.Vilys jau kitą sezoną turėtų peršokti į kitą lygį – juo domisi ir didžiųjų miestų moksleivių komandos. Pasiūlymų yra ir iš užsienio klubų.

Tomas Balčiūnas (14 metų, 194 cm, A.Sabonio KC „Liūtukas", treneris Algimantas Jasilionis)

Vaikų „A" berniukų krepšinio čempionatas (g. 2000 m.). Statistika: 24,9 tšk., 19 atk. kam., 0,7 rez. perd., 30,7 naud. balo.

Šio 14-mečio batų dydis – jau beveik kaip L.Kleizos (49,5). Tačiau ne vien pagal tai kaunietis panašus į Lietuvos rinktinės ir Stambulo „Fenerbahce“ ekipos puolėją.

Fizine jėga ir unikaliu krepšinio suvokimu pasižymintis T.Balčiūnas karaliauja ne tik tarp Lietuvos moksleivių. Jaunuolis nesutriko, kai dalyvavo turnyre Ispanijoje, kuriame teko varžytis su fiziškai stipresniais ir aukštesniais varžovais.

„Lietuvoje jam nėra lygių, bet galvojau, kad Ispanijoje jam jau parodys. O jis buvo išrinktas naudingiausiu žaidėju. Jis turi kažką", – kalbėjo keturiolikmečio treneris A.Jasilionis.

Trenerio įvertinimas

Stipriausios savybės: krepšinio pojūtis ir sugebėjimas atsidurti reikiamu laiku reikiamoje vietoje.

Pagal žaidimo stilių primena: L.Kleizą.

Perspektyvos: jis lenkia savo bendraamžius, bet jam dar reikia padirbėti su metimo technika. Būdamas tvirtesnis ir aukštesnis už varžovus jis atsikovodavo kamuolius ir pakartotiniais metimais pelnydavo taškus. Išsiskiria atsidavimu ir aikštėje, ir už aikštės ribų. Jis progresuoja. Jei viskas klostysis gerai, gali pasiekti ir Eurolygą, ir NBA. Svarbiausia viską išmokyti, o jis pasiims, kas geriausia.

Gytis Pranskūnas (13 metų, 184 cm, Š.Marčiulionio krepšinio akademija, treneris Edvinas Justa)

Vaikų „B" berniukų krepšinio čempionatas (g. 2001 m.). Statistika: 21,1 tšk., 13,7 atk. kam., 2,3 rez. perd., 26,8 naud. balo.

Nors jam dar tik 13 metų, per apšilimą jis mėgsta dėti į krepšį. Tačiau dėjimai jam kol kas – tik pomėgis. Aikštėje jis rungtyniauja lyg subrendęs žaidėjas – universalus puolėjas gali žaisti ir prie krepšio, ir prie tritaškio.

„Jis – talentingas žmogus ir tik nuo jo darbo priklausys, ką  galės pasiekti. Vienas geriausių jo bruožų yra tai, kad komandai sudėtingu metu ar lemiamomis akimirkomis nesutrinka, stengiasi padėti komandai, priima teisingus ir racionalius sprendimus“, – sakė Š.Marčiulionio krepšinio akademijos treneris E.Justa.

Trenerio įvertinimas

Stipriosios savybės: prasiveržimas ir atkovoti kamuoliai – tiek ginantis, tiek puolant. Taip pat išsiskiria universalumu, yra šoklus, gali įdėti į krepšį. Gerai atakuoja iš vidutinio nuotolio ir iš toli, gerai valdo kamuolį tiek dešine, tiek kaire rankomis. Tvirto charakterio ir tikras komandos lyderis ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų.

Pagal žaidimo stilių primena: L.Keizą.

Perspektyvos: priklausys nuo jo darbo, traumų tikimybių, ūgio. Kiekvienas žaidėjas gali pasiekti savo lygį. Jei viskas gerai susidėlios, LKL lygį jis tikrai pasieks.

Rokas Rutkus (13 metų, 188 cm, Plungės sporto ir rekreacijos centro komanda, treneris Virgilijus Lapis)

Vaikų „B" berniukų krepšinio čempionatas (g. 2001 m.). Statistika: 17,9 tšk., 17,4 atk. kam., 2,2 rez. perd., 26,7 naud. balo.

Žemaitišku charakteriu ir kovingumu išsiskiriantis 13-metis gali žaisti visose pozicijose – nors pagal ūgį tarp savo bendraamžių jam šiuo metu labiausiai tinka priekinės linijos žaidėjų pozicija, treneriai prireikus jį naudoja ir kaip gynėją ar net įžaidėją.

Nors R.Rutkus – dešiniarankis, jis puikiai valdo kamuolį ir kaire ranka. Dažniausiai dvigubu dviženkliu rungtynes baigiantis plungiškis mėgsta veržtis kaire puse, bet atakuoti dešine ranka.

„Įdomus žaidėjas, dar patys tiksliai nežinome, ką su juo daryti“, – šyptelėjo V.Lapis.

Trenerio įvertinimas

Stipriausios savybės: gerai valdo kamuolį ir dešine, ir kaire ranka. Techniškai meta iš vidutinio nuotolio, pradeda žaisti nugara, šoklus. Jau normalaus dydžio kamuolį įdeda į krepšį, o tokio amžiaus vaikai dar retai už lanko užsikabina.

Pagal žaidimo stilių primena: jis – Rokas Rutkus ir pagal savo žaidimo stilių yra R.Rutkus.

Perspektyvos: svarbiausia, kad neužriestų nosies, bet dirbtų ir dar kartą dirbtų. Jis jau žengė mažą žingsnelį į priekį, bet reikia dar daug dirbti.

Laurynas Vištaras (13 metų, 186 cm, Plungės sporto ir rekreacijos centro komanda, treneris Virgilijus Lapis)

Vaikų „B" berniukų krepšinio čempionatas (g. 2001 m.). Statistika: 16,5 tšk., 15,8 atk. kam., 2,3 rez. perd., 21,2 naud. balo.

Vos dvejus metus krepšinį žaidžiantis L.Vaištaras per trumpą laiką nustebino trenerius – kairiarankis padarė neįtikėtiną pažangą ir tapo vienu svarbiausių nedidelio miestelio moksleivių komandos žaidėjų.

„Šaunuolis vaikis. Jo žemaitiškas charakteris“, – jaunąjį krepšininką iš Grumblių kaimo gyrė jį treniruojantis V.Lapis.

Iki 186 cm šiuo metu išstypęs L.Vaištaras žaidžia ketvirtu ir penktu numeriu. Jis ir R.Rutkus – Plungės moksleivių komandos branduolys ir variklis. „Žaidimas du prieš du yra jų koziris“, – sakė V.Lapis. Dėl jo kovingumo Plungės moksleiviai šį sezoną pranoko ne vieną didesnio miesto komandą.

Trenerio įvertinimas

Stipriausios savybės: tikras kovotojas, noriai dirba, nepraleidžia treniruočių. Be to, yra kairiarankis, o tai suteikia pranašumą prieš varžovus.

Pagal žaidimo stilių: dar anksti apie kalbėti.

Perspektyvos: vaikinas turi geros medžiagos, bet reikia labai daug dirbti. Tik darbas, noras ir laikas parodys, kas iš jo bus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.