EUROLYGA 2023

L. Jamesas apie karštį arenoje: „Jie bando mus išrūkyti“

San Antonijaus „AT&T Center’s" virė beprotiška kova, o nuo mačo pradžios sugedę kondicionieriai pavertė NBA finalo serijos mūšio vietą tikra pirtimi.

L.Jamesas nepajėgė baigti rungtynių.<br>AP nuotr.
L.Jamesas nepajėgė baigti rungtynių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-06 10:21, atnaujinta 2018-02-13 03:21

Joje oras įkaito iki 30 laipsnių karščio - žiūrovais vėsinosi vėduoklėmis, o „San Antonio Spurs" ir „Miami Heat" krepšininkai buvo permirkę prakaitu.

Alinančiose rungtynėse „Spurs" šventė pergalę 110:95 ir serijoje pirmauja 1:0.

Karštis ir nuovargis pakirto svarbiausią „Miami Heat" žaidėją - likus 7 min. ir 31 sek. iki rungtynių pabaigos LeBronas Jamesas dėl kojų skausmų buvo priverstas sėstis ant atsarginių žaidėjų suolelio. Jis po kelių minučių vėl grįžo į aikštę, pelnė du taškus, bet iš karto vėl paparašė keitimo.

„Man suspazmavo raumenis. Geriausias sprendimas man buvo nejudėti", - po rungtynių sakė L.Jamesas. Ir pridūrė: „Stebėti viską buvo apmaudu ir pikta".

Iškritus „Heat" lyderiui „Spurs" tokios progos nepraleido - spurtavo 16:3 ir nukalė svarbią pergalę pirmajame NBA finalo serijos mače.

„Praradau visus skysčius ir energiją, kurią kaupiau pastarąsias keletą dienų", - apgailestavo L.Jamesas. - Ar reikalingas mano poilsis? Taip, taip ir dar kartą taip!"

Rungtynių metu kameros pagavo „Heat" lyderį komentuojant situaciją arenoje, kai medikai jam masažavo skaudančias kojas.

„Man reikia šalto vandens. Jie bando mus išrūkyti", - replikavo L.Jamesas.

Tuo tarpu Dwyane'as Wade'as, po rungtynių žurnalistų paklaustas, ar yra tekę žaisti tokiomis sąlygomis, buvo konkretus: „Taip, bet tik ne NBA. Ir ne per NBA finalą".

Po daug diskusijų sulaukusio arenos kondicionieriaus gedimo vienas NBA lygos vadovų Rodas Thornas patikino, kad iki sekmadienio, kai vyks antrasis finalo serijos mačas, kondicionieriai bus sutvarkyti.

O „San Antonio Spurs" treneris Greggas Popovichius į kondicionierų gedimą pažvelgė ironiškai.

„Tikiuosi iki antrųjų rungtynių mes sumokėsime sąskaitas ir viskas susitvarkys", - po rungtynių spaudos konferencijoje sakė „Spurs" strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.