EUROLYGA 2023

Manto Kalniečio populiarumas – kviečia ir „Blazers“, ir „Spurs“

„Brooklyn Nets“ treniruočių stovykloje sudalyvavęs Mantas Kalnietis liko įvertintas. Jis ne tik išgirdo „Nets“ pasiūlymą atstovauti klubui NBA vasaros lygoje, bet sulaukė susidomėjimo ir iš kitų klubų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Jun 6, 2014, 11:26 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:16 AM

Į treniruočių stovyklą 27 metų 195 cm ūgio įžaidėją iš Lietuvos pakvietė „Portland Trail Blazers“ komanda.

„Jiems patiko kaip Mantas žaidė Brukline ir norėjo pasitikrinti pas save“, - lrytas.lt sakė M.Kalniečio agentas NBA lygoje Tadas Bulotas.

Agentas prasitarė, kad kvietimo įžaidėjas sulaukė ir iš NBA finale šiuo metu kovojančio „San Antonio Spurs“ klubo, tačiau šio kvietimo greičiausiai teks atsisakyti.

„San Antonijaus komanda norėjo jį matyti, bet reikėjo laukti. Ne dabar, o vėliau norėjo jį pakviesti, bet Mantas jau nori parvažiuoti namo“, - sakė T.Bulotas.

Dėmesio NBA sulaukęs M.Kalnietis greičiausiai nežais ir NBA vasaros lygoje. Tam trukdo dar metus galiojantis kontraktas su Krasnodaro „Lokomotiv“ klubu.

„Konkrečiai negaliu pasakyti, bet kiek kalbėjome, tai jis greičiausiai nevyks į vasaros lygą. Ten yra varžybos, krūvis, traumos tikimybė. Turint kontraktą tai yra rizika, o ją prisiimtų žaidėjas.

Ir nemanau, kad jam tai yra reikalinga. Jei klubai norės, gali atvykti į pasaulio čempionatą, kur Mantas žais ne po 15 minučių, o po 30, ir ten pažiūrėti“, - sakė T.Bulotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.