EUROLYGA 2023

J. Dentmonas dėkojo draugams ir tarė Lietuvai „iki pasimatymo“

Kauno „Žalgirio“ ekipos legionierius Justinas Dentmonas paliko Lietuvą. 28 metų 183 cm ūgio įžaidėjas savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ parašė laišką, kuriame dėkojo treneriams, komandos draugams ir sirgaliams.

J.Dentmonas.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
J.Dentmonas.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 6:59 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:59 PM

Nors amerikietis pabrėžė, kad tai ne atsisveikinimas, tačiau leido suprasti, kad kitą sezoną į Kauną, ko gero, nebegrįš.

„Šis sezonas – vienas įsimintiniausių mano karjeroje. Buvo sunku, bet visi išlikome kartu. Sirgaliai buvo su mumis iki pabaigos. Ačiū visiems sirgaliams, kurie mus palaikė pakilimų ir nuosmukių metu. Jie yra geriausi sirgaliai pasaulyje!

Noriu padėkoti trenerių štabui ir klubo administracijai, padėjusiems man tobulinti žaidimą ir užtikrinusiems mano gerbūvį už aikštės.

Ačiū komandos draugams, kad padėjo man čia jaustis kaip namie. Jie – puikios asmenybės.

Ačiū Martynui Pociui, kuris susisiekė su manimi kai tik pasirašiau kontraktą ir padėjo jaustis puikiai. Jis visada išlieka pozityvus, nesvarbu kaip mums sekėsi. Tu padėdavai man nusiraminti, kai įsikarščiuodavau dėl teisėjų. Tikiuosi, kad ateityje mums dar teks žaisti vienoje komandoje.

Galiausiai, noriu padėkoti Dievui už šlovę ir malonę. Nežinau, ar be jo man būtų pavykę. Jaučiuosi palaimintas.

Sakau „iki pasimatymo, Lietuva“. Neatsisveikinu, tai ne atsisveikinimas. Tiesiog nežinau, kas bus ateityje“, - rašė J.Dentmonas.

Amerikietis šį sezoną „Žalgiriui“ padėjo apginti Lietuvos čempionų titulą.

LKL čempionate jis žaisdavo po 25 minutes, per kurias rinkdavo po 14,2 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio, atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Eurolygos turnyre per 29 minutes jis pelnydavo po 16,8 taško, atkovodavo po 3,4 kamuolio, atlikdavo po 4,1 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.