EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ žaidėjams bronza - menka paguoda

Vilniaus „Lietuvos rytas“ paskutiniąsias mažojo finalo serijos rungtynes su Prienų „TonyBet“ laimėjo užtikrinamai (102:65), tačiau krepšininkai džiaugsmu netryško.

Daugiau nuotraukų (1)

Žiedūnė Juškytė

2014-06-11 22:31, atnaujinta 2018-02-12 23:02

Rezultatyviausias paskutinių mažojo finalo serijos rungtynių „Lietuvos ryto“ puolėjas Darius Songaila teigė, kad paskutine pergale krepšininkai yra patenkinti, tačiau galutinis komandos sezono rezultatas nedžiugina. „Šias rungtynes laimėjome, ką ir turėjome padaryti, neturėjo kilti jokių kitokių klausimų“, - po rungtynių kalbėjo D. Songaila.

„Lietuvos ryto“ puolėjas šia mažojo finalo serija nėra patenkintas, nes apskritai joje nenorėjo būti.

„Buvome iškėlę sau tikslą – patekti į didįjį finalą ir žaisti dėl pirmos vietos. Jaučiame malonumą, kad šiandien laimėjome, bet trečioji vieta netenkina. O, kad antrąsias finalo serijos rungtynes laimėjom mažu taškų skirtumu, tai esame patys kalti, per daug atsipalaidavom. Patys sukomplikavome padėtį, todėl nepasakyčiau, kad išvykoje rungtynės buvo sunkios“, - sakė 36 metų puolėjas.

„Lietuvos ryto“ gynėjas Martynas Gecevičius teigė, kad trečiųjų serijos rungtynių baigtis buvo aiški.

„Varžovai žaidė devyniese, mes norėjome pabaigti sezoną, todėl taip ir turėjo būti. Manau, nei Prienų krepšininkai čia norėjo kažką daug nuveikti, nei mes norėjome dar kartą važiuoti į Prienus“.

M. Gecevičius buvo tokios pat nuomonės, kaip ir D. Songaila. „Trečia vieta ne itin tenkina, nes mes visi ne to norėjome. Tačiau bronzos dar neturėjau“, - šyptelėjo M. Gecevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.