EUROLYGA 2023

„Lokomotiv“ taikinyje - du Lietuvos rinktinės krepšininkai

Krasnodaro „Lokomotiv“ klubo akiratyje yra du Lietuvos rinktinės krepšininkai. Apie tai duodamas interviu lrytas.lt antradienį patvirtino Rusijos klubo prezidentas Andrejus Vediščevas.

Daugiau nuotraukų (1)

Giedrius Janonis

2014-06-11 11:38, atnaujinta 2018-02-12 23:39

„Nesirenkame žaidėjų pagal tautybę. Mums svarbu tik krepšininko sugebėjimai ir jo charakterio bruožai. Bet mūsų sąrašuose yra du lietuviai, apie kuriuos dabar galvojame. Tai Lietuvos rinktinės žaidėjai. Bet tik tuomet, kai oficialiai jau turėsime naują trenerį, galutinai žiūrėsime, ko mums reikia", - lrytas.lt teigė A.Vediščevas, paklaustas, ar šią vasarą jo komandą gali papildyti Lietuvos krepšininkai.

Pasak lrytas.lt šaltinių, „Lokomotiv“ domisi galimybėmis pasirašyti sutartį su Jonu Mačiuliu, kuris šį sezoną tapo Graikijos čempionu, vilkėdamas Atėnų „Panathinaikos" aprangą.

„Lokomotiv“ prezidentas svarstė galimybę patikėti savo komandos vairą Lietuvos rinktinės treneriui Jonui Kazlauskui. Bet antradienį Krasnodaro klubas oficialiai paskelbė, jog naujuoju komandos treneriu tapo rusas Sergejus Bazarevičius. „Lokomotiv“ su buvusiu Samaros „Krasnyje krylja" treneriu pasirašė trejų metų sutartį.

Krasnodaro klubas kitą sezoną tikrai neliks be lietuvių. „Lokomotiv“ viceprezidentas sporto reikalams yra buvęs ilgametis Kauno „Žalgirio“ vadovas Ginas Rutkauskas, fizinio parengimo treneriu Rusijos komandoje toliau dirbs kitas buvęs žalgirietis Sigitas Kavaliauskas, o Lietuvos rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis taip pat turi dar metus galiojančią sutartį su „Lokomotiv“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.