EUROLYGA 2023

D. Adomaitis ir V. Šeškus apie ateitį tvirtai kalbėti nepanoro

„Aš dirbu darbą, kuris man labai patinka. Žinau, kad čia nėra tik pergalių dalis. Būna ir sunkių momentų“, - sakė LKL bronzos medalį su Vilniaus „Lietuvos rytu“ iškovojęs Dainius Adomaitis. Treneris apie savo ateitį „Lietuvos ryto“ klube kalbėjo miglotai.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Jun 11, 2014, 9:52 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:02 PM

„Tai ne nuo manęs priklauso. Dar nekalbėjome su vadovais“, - sakė jis.

„Lietuvos ryto“ krepšininkai trečiadienį 102:65 nugalėjo Prienų „TonyBet“ komandą ir LKL mažojo finalo seriją iki trijų pergalių laimėjo 3:0.

„Džiugu, kad žaidėjai iki galo išliko profesionalūs. Nebuvo atsipalaidavimo. Kiekvienas žengęs į aikštę padarė kažką gero“, - sakė D.Adomaitis. Jis pabrėžė, kad svarbiausios sezono rungtynės buvo pusfinalyje su „Žalgiriu“.

„Sezonas buvo ilgas ir sudėtingas. Tikslų nepasiekėme“, - sakė treneris. Po sudėtingo sezono strategas planuoja trumpam panirti ir į futbolą - stebės pasaulio čempionatą ir sirgs už anglus.

„TonyBet“ treneris Virginijus Šeškus į spaudos konferenciją atėjo su šypsena, bet apie mačą kalbėti nenorėjo. Jis taip pat apie ateitį užtikrintai pasisakyti negalėjo.

„Jeigu galima, nekalbėsiu apie rungtynes. Visi matėte, kas ir kaip vyko“, - tokiais žodžiais spaudos konferenciją pradėjo V.Šeškus. Jis neslėpė, kad rezultatas nebuvo itin malonus.

„Tikiuosi, kad sirgaliai nepyks, kad pralaimėjome tokiu skirtumu, - sakė V.Šeškus. - Gal norėjosi ir sužaisti garbingiau, tačiau reikėjo duoti progą tiems, kurie žaidė mažiau. Gal jie gyvenime prieš tokią komandą, kaip „Lietuvos rytas“, nežais.“

Šiemet „TonyBet“ komanda laimėjo LKF taurę, kai nugalėjo ir „Žalgirį“, ir „Lietuvos rytą“. Ekipa taip pat buvo antra BBL čempionate. Už tai V.Šeškus dėkojo rėmėjams. Ar Prienų krepšininkai gali pakartoti smagų žygį?

„Prisimenu, kai pernai turėjome skolų ir atėjo Antanas Guoga. Jis padėjo atsiskaityti su žaidėjais. Jeigu vėl atsiras žmogus, kuris duos tą pradžią, viską turėtų būti tvarkoje. Aurimas Bartuška (klubo prezidentas) moka dirbti ir yra atsidavęs“, - sakė V.Šeškus.

Treneris negalėjo tvirtai pasakyti, ar kitą sezoną jis liks „TonyBet“ klube.

„Nežinau. Esu atsidavęs Prienams, tiek čia dirbau. Tikrai nepamiršiu šio miesto. O kaip bus? Gal pati komanda atsisakys manęs“, - svarstė V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.