EUROLYGA 2023

Davidas Blattas paliko „Maccabi“ klubą ir keliasi į NBA

Davidas Blattas palieka Tel Avivo „Maccabi“ klubą ir keliasi į NBA. Vienas geriausių Europos trenerių nutarė išmėginti jėgas už Atlanto, kai su savo krepšininkais užkariavo Eurolygą bei padėjo „Maccabi“ klubui iškovoti Izraelio čempionato trofėjų, rašo jpost.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 8:44 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:06 PM

„Turiu keletą gerų pasiūlymų. Dabar turiu nuspręsti, kas man būtų geriausia“, - sakė D.Blattas. Ketvirtadienį jis buvo susitikęs su „Maccabi“ vadovais.

„Aš gimiau ir augau JAV. Kai buvau vaikas, sėdėdavau ant lovos ir klausydavausi NBA rungtynių per radiją. Savaime suprantama, kad tai visuomet buvo mano svajonių dalimi. Kadaise svajojau ir žaisti NBA, tačiau nebuvau pakankamai geras“, - sakė krepšinio specialistas.

Kol kas nežinoma, kur jis pasuks. Manoma, kad D.Blattas gali dirbti asistentu, nors užkulisiuose kalbama ir apie pagrindinio „Cleveland Cavaliers“ trenerio postą.

Buvęs Rusijos, Izraelio rinktinių strategas „Maccabi“ komandoje dirbo nuo 2010 metų. Jis siejams ir su asistento pozicijomis „Golden State Warriors“, „Minnesota Timberwolves“ ir „Atlanta Hawks“ klubuose.

D.Blattas praėjusią savaitę po tėvo mirties lankėsi JAV. Ten jis oro uoste susitiko su „Warriors“ treneriu Steve'u Kerru. Tačiau su juo susisiekė ir „Cavaliers“ klubas, kuris ieško naujo trenerio, kai atleido Mike'ą Browną.

Anksčiau buvo pranešama, kad „Timberwolves“ krepšinio operacijų prezidentas Flipas Saundersas, kuris praėjusią savaitę įvardijo save kaip naują ekipos trenerį, domėjosi galimybe dirbti kartu su D.Blattu. Šis būtų jo asistentu, o vėliau perimtų pagrindinę kėdę.

Izraelio žiniasklaida mano, kad „Maccabi“ vairininku taps ketverius metus D.Blatto asistentu dirbęs Guy Goodesas, anksčiau vadovavęs Jeruzalės „Hapoel“ ekipai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.