EUROLYGA 2023

LKL čempionų žiedus jau puošia „Žalgirio“ vardas

Šiandien vakare įvyks iškilminga Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono uždarymo ceremonija, kurios metu Kauno „Žalgiriui“ bus įteikti čempionų žiedai. Po užsitęsusių kovų nurungę Klaipėdos „Neptūną“ žalgiriečiai jau ketvirtą kartą iš eilės gaus 20 išskirtinių trofėjų. Juos žaidėjams įteiks ne tik svarbūs šalies krepšinio atstovai, bet ir žiedų gamintojai – „Premiere“ juvelyrikos namai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2014, 10:48 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:56 PM

Šio sezono žiedai išsiskiria ne tik savo simbolika ir prabanga – meistrai spėjo juos papuošti ir reljefiniu nugalėtojų komandos pavadinimu.

„Žiedo pragrindą papuošėme krepšinio tinklelio motyvu. Iš vienos pusės įkomponavome LKL simbolį, o iš kitos – datą. Žiedų akcentas – nugalėtojų komandos pavadinimas, išrašytas aukso raidėmis. Kubinių cirkonių aikštelę įrėminome mėlyno emalio apskritimu. Šią spalvą pasirinkome dėl jos karališkumo ir pergalės dvasios, o šiemet žalgiriečiams ji dar ir primins nurungtą priešininkų komandą“, – pasakoja juvelyrikoa namų įkūrėjas Vytautas Jonutis.

Žiedų gamybai buvo pasirinktas ne tik Lietuvoje įprastas 585 rausvas ir baltas auksas. Dirbinius papildomai puošia prabangiu laikomas 750 prabos geltonas auksas bei dar garsiųjų „Faberge“ juvelyrikos namų naudotas aukso emalis. Žiedai sveria po 13 g.

Visi 20 žiedų yra vienodo dydžio, o paaiškėjus jų savininkams, šie turės galimybę atitinkamai susimažinti arba pasididinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.