EUROLYGA

Kobe Bryantas: „Futbolas mano mėgstamiausia sporto šaka“

Vienas geriausių pasaulio krepšinio Kobe Bryantas visada randa laiko geram futbolui. „Los Angeles Lakers“ žvaigždė išimties 2014 metų pasaulio futbolo čempionatui nedarė – jo veidą galima dažnai išvysti Brazilijos stadionuose.

K.Bryantas - aistringas futbolo gerbėjas.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
K.Bryantas - aistringas futbolo gerbėjas.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 11:50 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:59 PM

K.Bryantas jau pernai lankėsi Konfederacijų taurės turnyre, kur stebėjo lyderes. FIFA.com su 35 metų krepšininku kalbėjo po Vokietijos ir Portugalijos rungtynių.

- Lankėtės Konfederacijų taurėje, dabar pasaulio čempionate. Esate didelis futbolo gerbėjas?

- Tikrai taip. Užaugau Italijoje ir nuo šešerių iki keturiolikos metų futbolą žaidžiau kasdien. Tiesą sakant, tai mano mėgstamiausia sporto šaka.

- Kodėl pasirinkote Vokietijos ir Portugalijos rungtynes? Esate JAV rinktinė šnipas?

- Taip (juokiasi). Tai labai susiję su mano kelione ir aš norėjau pamatyti keletą gerų rungtynių. Noriu išvysti geriausias komandas ir geriausius futbolininkus. O čia tai padaryti – puiki proga.

- Kokio pajėgumo laikote JAV rinktinę?

- Deja, bet jai burtai buvo labai sudėtingi. Tačiau futbolas JAV kopia į viršų. Manau, kad mūsų komanda pasitiki savo jėgomis ir atsakys į kiekvieną mestą iššūkį.

- Ketinate žiūrėti ir JAV rinktinės rungtynes?

- Taip. Mes mėginame susirinkti prie didelio ekrano ir stebėti rungtynes. Taip pat stengiamės susidėlioti savo grafikus taip, kad pamatytume mačų gyvai.

- Kas jūsų favoritai laimėti?

- Oho... Labai sunku kalbėti prieš šeimininkus brazilus. Būtų labai įdomu finale išvysti jų kovą su Argentina. Bet Vokietija irgi atrodo labai stipri, tad sunku būtų sakyti, kad ji nepateks į finalą.

- Neseniai paaiškėjo NBA čempionai. Ką manote apie „San Antonio Spurs“?

- Jie laimėjo pelnytai. Tai puikus pavyzdys, kaip vyrukai gali gerai žaisti, jeigu turės vieną tikslą. Esu laimingas dėl šios komandos. Be to, tai suteikia motyvacijos jums. Tikiuosi, kad kitą sezoną mes padarysime, kaip jie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.