EUROLYGA 2023

R. Kurtinaičiui - nauja sutartis su Maskvos srities „Chimki“

Nors Rimui Kurtinaičiui gerokai apkarto šis sezonas, strategas iš Lietuvos neprarado Maskvos srities „Chimki" komandos vadovų pasitikėjimo.

R.Kurtinaitis Maskvos srities klubą treniruoja nuo 2011-ųjų.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
R.Kurtinaitis Maskvos srities klubą treniruoja nuo 2011-ųjų.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-18 15:01, atnaujinta 2018-02-12 17:45

Trečiadienį oficialiai pranešta, kad „Chimki" pratęsti sutartį su 52-ejų krepšinio specialistu - R.Kurtinaitis pagal naująjį kontraktą Rusijos klubą turėtų treniruoti dar du sezonus.

Tokį sprendimą priėmė Maskvos srities klubo valdyba.

Oficialiame pranešime skelbiama, kad R.Kurtinaitis išsaugojo klubo vadovų pasitikėjimą, jam pasiūlytas naujas, dvejų metų kontraktas ir apskritai pokyčių trenerių štabe nenumatyta.

„Chimki" marškinėlius ir toliau vilkės Sergejus Monia, Jegoras Vjalcevas, Jamesas Augustine'as, Petteris Koponenas, Marko Popovičius, Aleksandas Zacharovas.

Šis sezonas R.Kurtinaičio komandai buvo itin nesėkmingas - pralaimėta Eurolygos atranka, o kova Europos taurės turnyre baigėsi jau aštuntfinalyje. Nors Jungtinės lygos reguliariajame sezone „Chimki" nesuklupo nė karto, tačiau pralaimėjo ketvirtfinalyje.

Nuo 2011-ųjų „Chimki" komandoje dirbantis R.Kurtinaitis tais pačiais metais laimėjo Jungtinę lygą, o 2012-aisiais laimėjo Europos taurę ir buvo išrinktas geriausiu turnyro treneriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.